// Detaljer

I dag tenkte jeg det var tid for nok et oufit-innlegg, men det ender med at dere kun får detaljer i dag og resten i morgen. Jeg føler og mener at jeg har blitt flinkere til å ta dette nå denne måneden. Jeg vet ikke om dere legger så merke til det, men det er noe jeg sleint med å legge ut før. Jeg var skikkelig usikker på om folk ville syntes det jeg gikk med var fint osv. Jeg hadde rett og slett ikke selvtillit nok til å ta bloggen helt ut som jeg ønsket. Nå derimot har jeg hvertfall klart å bli hakket bedre på det. Nå gjenstår det bare å trene opp alle rundt meg til å ta bildene slik jeg ønsker å ha dem. Og det er ikke alltid så lett skal jeg si dere, men det begynner å komme seg som dere ser!

Ha en superfin kveld videre! 

Del

2 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   25. mars 2015 / 22:12

   Takk! 😀 Den var et skikkelig kupp, kun 50 kr på Monki!! <3 Takk, koselig med tilbakemeldinger på antrekk også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *