Reality Check!

Fy søren, i dag våknet jeg opp, så på mobilen som vanlig og mens jeg gikk gjennom varslene jeg hadde fått mens jeg sov, så jeg dagens dato. 25 MARS!! Er det virkelig 25. Mars allerede?? Jeg mener, var det ikke akkurat nyttår, var det ikke akkurat 1. Januar. 2015? Grunnen til at jeg reagerte så på det var at da fant jeg ut at jeg var skummelt nærme matteeksamnen min. For i morgen er det nemlig kun 2 måneder til! Huff, jeg fikk gysninger bare av å skrive det. Og ikke nok med det, men så var det ikke sol, men snø utenfor vinduet mitt.. nedtur!

IMG_4987

Nei, over på noe annet! Det er onsdag, uken er godt i gang og jeg må si meg veldig fornøyd med den så langt. Treningen er gått som planlagt, jeg spiser mye mer riktig denne uken og alt har generelt gått bedre enn det gjorde forrige uke. Noe jeg mener er veldig positivt! Jeg startet morgentimene i dag rolig med en kopp kaffe, et magasin og granola blandet med melk. Nå når dette innlegget er publisert er det tid for litt skolearbeid, før treningssenteret er neste stopp.

IMG_4998

IMG_4989 Seinere i dag kommer også Mathias en tur. Vi skal nok bare slappe av, og kanskje se en film som vanlig. Akkurat nå er vi inne i en periode hvor vi vil se film hele tiden. Så nå er det nesten filmmaraton hver gang vi er sammen! Nesten litt komisk. Men enn så lenge får dere ha en super fin dag, det skal hvertfall jeg.

Ha en strålende dag, og gjør det beste ut av den!
– Helene 

Del

6 Kommentarer

 1. 25. mars 2015 / 11:20

  åh, tiden går SÅ fort!! Den bare flyr avgårde- det er helt utrolig.. Fine bukser, hvor har du kjøpt de? :-= Ha en fin dag, fine <3

  • helene
   Forfatter
   25. mars 2015 / 11:22

   Det gjør virkelig det altså! Alt for fort for min del ^^ De kjøpte jeg på Only for et par år tilbake, men jeg har faktisk sett dem i butikken der for ikke så lenge siden også, så kan hende de fortsatt har dem inne. Ha en super fin dag du også søte deg! 🙂

  • helene
   Forfatter
   25. mars 2015 / 20:14

   Ja, desverre, men det blir utrolig deilig å bli ferdig også! 😀

 2. 25. mars 2015 / 21:53

  Tider går utroooolig fort! Men så nærmer vi oss jo sommer også da 😀

  • helene
   Forfatter
   25. mars 2015 / 22:12

   Den gjør det!! :S Kan ikke klage på at det er sommeren vi er på vei mot nei 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *