Beskyttelse mot påskesolen

//sponset

Til helgen starter påskeferien og det er helt sikkert mange som skal ut å nyte den herlige påskesolen. Men da er det ikke bare viktig å beskytte huden med solkrem, men også øynene med solbriller. For noen uker siden fikk jeg tilsendt tre solbriller fra StyleStore.no. Dette er en nettbutikk som nettopp er startet og forløpig har de kun et utvalg av solbriller. Men etterhvert kommer sortementet også til å utvides med klær og andre accessories. Under her ser dere de tre solbrillene jeg fikk tilsendt.

DSC_3878

Jeg var utrolig spent på hvordan det ville være å bestille solbriller på nett, men jeg må ærlig innrømme at jeg ble positivt overrasket. Alle tre satt som støpt og har blitt gode favoritter, spesielt den med leopard mønsteret på. Den har blitt brukt konstant siden jeg fikk dem. Og vet dere hva?! Solbrillene koster kun 99 kr stk. Det er virkelig ikke ille, spesielt med tanke på hvor rask (og gratis) frakten er. Jeg fikk nemlig beskjed om at pakken var sendt den ene dagen og den lå i postkassen dagen etter!

DSC_3879

Og ikke nok med at disse solbrillene var rimelige fra før av, er dere som mine lesere så heldig at dere får en rabatt på 15% i tillegg ved at dere bruker koden helenelekven15 i handlekurven (koden gjelder fra i dag og ut hele neste uke). Jeg håper virkelig noen av dere slår til, for disse solbrillene er fantastisk fine, både å se på og å ha på. Og fasongen på de to wayfarer brillene er sånt som passer til nærmest alle hodefasonger, så det er bare å løpe og kjøpe, beskytt deg  mot påskesolen!

Hva syntes du om solbrillene? Noe du kunne tenke deg?
– Helene 

Del

4 Kommentarer

 1. 26. mars 2015 / 09:17

  har de selv, er superfornøyd 😀

  • helene
   Forfatter
   26. mars 2015 / 10:31

   Ikke sant! Ble positivt overrasket 😀 Ha en superfin dag videre fine deg!

  • helene
   Forfatter
   27. mars 2015 / 15:30

   Absolutt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *