Classic stripes

Hei og god dag alle sammen. Håper dere har hatt en fin dag så langt! Planen min i dag var egentlig å ta meg turen til Emma Aurora (som blir 19 år i dag!!) for å gi henne verdens beste bursdagsklem. Men sånn ble det da ikke. Ettersom vinteren har bestemt seg for å virkelig melde sin ankomst blir det litt for glatt å kjøre på nye sommerdekk fra Tønsberg til Sandefjord. Så da får hun heller få den fantastiske bursdagsklemmen på lørdag når vi møtes på Farris bad!

Nå derimot er det tid for gårsdagens outfit, og jeg må virkelig skryte litt av Mathias altså! Jeg mener, det er andre gang han tar outfitbilder av meg, og han overrasket stort begge ganger. Jeg tror han har lært litt i løpet av de 3 årene vi har vært sammen! Andre må jeg forklare og styre hit og dit, noe som gjør at alt tar mye lenger tid og jeg står der som en frysepinne til slutt. Men neida, han klarer seg så fint atte!

Hittil i dag har tiden gått til leking med Leo (legg meg til på snap for å få dagens snøunderholdning!! helenelekven heter jeg), skolejobbing, nå blir det litt bloggjobbing, før det blir å lage meg litt kakao og se på film. En skikkelig snødag med andre ord! Og jeg digger det.

Hva syntes du om gårsdagens outfit? Skal du igså ha en skikkelig snødag i dag?
– Helene 

Del

6 Kommentarer

 1. 26. mars 2015 / 16:17

  Så heldig du er som får hjelp til bildene av kjæresten! Her er det lite av det, tror sist han hjalp meg med antrekksbilder var i 2013… Men, nå har jeg jo invistert i et skikkelig lettvindt og bra kamera, som han forhåpentligvis kommer til å like å bruke – til å ta bilder av meg selvfølgelig 😉 Kjempefint antrekk forresten, her blir det nok ikke snødag siden sola har tittet frem og det fortsatt er bar bakke her i Kristiansund 🙂

  • helene
   Forfatter
   26. mars 2015 / 16:23

   Hehe, nei, jeg fikk faktisk høre at han syntes det var gøy i går for jeg ble så fornøyd! 😀 Også syntes jeg det er greit han vender seg til det nå, som jeg fortsatt er veldig i startsfasen 🙂 Får håpe kjæresten din syntes det nye kameraet ditt er bedre å bruke til å ta bilder av deg da. Hjelper mye å bruke de innimellom som fotografer! Tusen takk, så koselig at du syntes det var fint! <3 Og ikke nok med det så er du superheldig som fortsatt har bar bakke. Vi har nesten en meter med snø og det er kommet i løpet av natten og i dag! :S

 2. 26. mars 2015 / 19:59

  Så fint antrekk! Har selv en kjæreste som er så flink og hjelper meg spesielt antrekksbilder. Han syntes det er knall gøy og det hjelper så utrolig mye. Er så mye mere gøy og så klart enklere for meg også men en som hjelper med glede 🙂 Nei, disse gutta er gull verdt <3

  • helene
   Forfatter
   27. mars 2015 / 15:30

   Det er såå deilig å ha noen som kan hjelpe seg med sånt ja! Han kommer hvertfall til å gjennomgå til høsten da vi flytter sammen! ^^ Gutta er virkelif gull verdt <3

 3. 26. mars 2015 / 22:32

  Så utrolig fine bilder og antrekk, veldig greit med en kjæreste som stiller opp til slikt ja! 😉 Kjempefint med den nye headeren forresten <3

  • helene
   Forfatter
   27. mars 2015 / 15:31

   Tusen takk, så utrolig koselig! 😀 Så bra du likte den, jeg var litt usikker med en gang, men bestemte meg for å beholde den hvertfall frem til Gran Canaria. Da blir det sikkert mange nye bilder til mulige headere! ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *