De perfekte sandaletter!

Da ble det en litt sen oppdatering nummer to på dere i dag, men sånn blir det innimellom. Jeg fikk nemlig en telefon av sjefen min kl 10 i dag, om jeg da kunne være på jobb om en time grunnet noe sykdom, så da måtte jeg jo bare hive meg rundt og avgårde på jobb. Så dagens skole og bloggplaner ble det rett og slett ikke tid til, men noen krise er det ikke enda. Ikke lenge etter jeg ble ferdig på jobb dro jeg til byen en tur med Mathias, noen lang bytur? Nope, er ikke lett å gå i byen med en som misliker det så mye, men jeg fikk meg det jeg var ute etter. Nemlig disse perfekte sandalettene fra H&M, jeg satt nemlig å så på dem på nettet i går og visste at jeg måtte prøve dem. Jeg ønsket meg de mest i hvit, men det hadde de desverre ikke. Men svart var en fin-fin erstatning! Jeg klarer nemlig ikke å gå på for høye sandaletter, men disse var den perfekte høyden for meg å gå på.

_MG_5048 the right shoes _MG_5047Haha, jeg ser jo NÅ at dette ble den store innkjøpsdagen! Pyttpytt. Jeg får hvertfall jobbet litt med skole og blogg nå, for i dette øyeblikk ligger en trøtt type ved siden meg og sover. Dermed er det tid for å få gjort litt arbeid jeg ikke fikk gjort tidligere i dag! Men jeg håper hvertfall dere får en super fin fredagskveld og koser dere med X-factor. Det skal vi, Mathias skal bare få lov til å sove litt til først!

Ha en fin kveld <3 

Del

2 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   28. mars 2015 / 09:02

   Tusen takk, var akkurat det som var tanken bak dem! 😀 Ha en fin dag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *