Lately in the mail

I det siste har jeg fått litt forskjellig i posten som jeg ikke har vist dere, men tenkte å snu litt om på dette nå. Jeg har bestillt mest fra Ebay, men er også bestilt litt fra andre nettbutikker. Jeg er nemlig alt for glad i Ebay og alt nipset man kan finne på den siden. Også er det så alt for lett å klikke det med seg hjem når man har en paypal konto man bare trenger å taste inn passordet til. Huff, tror jeg må begynne å begrense meg litt altså! Men her er hvertfall det jeg har fått i posten siden sist:

_MG_4972

Passetui – HER  //  Episode Diary – HER  //  Lovely lapper – HER  //  Eyes refreshing – HER // Bikini – HER

_MG_4975

Av andre ting har jeg også fått russeklærna mine, men russebuksa var desverre for liten så måtte returnere den. Håper virkelig jeg får riktig størrelse tilbake! Også har jeg fått en del av bursdagsgaven til Emma i posten, men den kan jeg ikke vise ettersom jeg vet hun følger stadig med her på om jeg røper noe. But she won’t get that satisfaction! Hehe, sorry Emma! Også får jeg forresten en ny veske i posten i løpet av de neste dagene, gleder meg til å vise dere den og.

Hva syntes dere om tingene jeg har fått i posten i det siste? Noe dere kunne tenke dere?
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 27. mars 2015 / 12:03

  Så mye fint, og så gøy med russesting – hihi! <3 god helg <3

  • helene
   Forfatter
   27. mars 2015 / 15:32

   Tusen takk! 😀 Hehe, russeting var spennende å få i posten ja 🙂 Ha en super god helg du også fine deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *