Good morning sunshine!

Ah, denne dagen har jeg gledet meg til utrolig lenge. I dag er nemlig dagen hvor jeg og Emma Aurora skal på Farris bad. Grunnen til at vi skal ha dette oppholdet er for å virkelig feire bursdagen hennes! Så hun har ikke fått noe bursdagsgaver av meg enda, for alt blir spart til i ettermiddag og i kveld. Vi skal kose oss med spabehandlinger, 3-retters middag, god drikke, og masse annen kos. Jeg har bakt litt og jeg er super klar for å feire den supre jenta helt ut.

IMG_4362

Så i løpet av dagen i dag kommer det nok ut et par innlegg også kommer det ut enda et par i løpet av dagen i morgen.  For å dokumentere dette er helt klart noe vi skal få til! Er ikke hver dag man er på et spahotell og skal feire 19 årsdagen til sin beste venninne!

Updates kommer også på snapchat. Har du noen spennende planer for denne helgen?
– Helene

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *