Et godt minne for livet!

Jeg tror det er lenge siden  jeg noen gang har følt meg så avslappet og så stappet på deilig mat som jeg gjør i dag. Men Farris bad gjør virkelig noe med deg altså, bare stemningen og roen over hele hotellet får deg til å slappe av og du nyter virkelig hvert minutt. Jeg og Emma var jo så utslitt av å slappe av i et varmt spa i går at vi rett og slett sovna med klær, sminke OG lys på! Haha, det er slitsomt å slappe av altså! Neida, men i dag har vi også kost oss masse før vi måtte sjekke ut fra hotellet kl 15. Vi har: 

IMG_5113

Åpnet gaver og spist kake på senga

IMG_5114

IMG_5116

 Vi spiste en deilig froksost med en fantastisk utsikt!

IMG_5118

 

IMG_5115

Og vi har vært på spa, hvor vi snek med oss det alt for gamle GoPro kameraet til Mathias!

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen og er egentlig helt utslitt. Jeg vet virkelig ikke hva det er men man kommer virkelig inn i en slik avslappningsboble etter å ha vært på et spa hotell som Farris bad. Men i morgen er hverdagen tilbake, hvertfall sånn delvis. Det blir kanskje en tur til Drammen med mamma og Linn, ellers blir det å studere og jobbe litt med bloggen. Onsdag reiser jeg på fjellet etter å ha vært på jobb, så da får dere litt forhåndsskrevne innlegg og litt hytteinnlegg. Vet nemlig ikke hvor mye jeg får tid til der oppe, men ta det med ro, gode innlegg skal dere få uansett. Nå derimot skal jeg slappe av litt til før jeg må lage meg litt mat.

Ha en strålende søndag videre! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *