Last nights dinner // outfit

IMG_5097

IMG_5105

IMG_5109
IMG_5103Da var frokosten intatt og i det dette innlegget er ute er er vi allerede på plass i spa-avdelingen igjen. Vi må nyte de siste timene vi har her og virkerlig få igjen litt energi før jeg skal tilbake til studiene mine i morgen igjen. Må virkelig ta i et par tak nå når jeg snart reiser til Gran Canaria, for der regner jeg ikke med at det blir mye lesing på meg. Men etter i dag er jeg nok super klar for en ny uke med mye pågangsmot!

Ha en fin søndag så lenge, så får dere en siste oppdatering fra oppholdet seinere i dag! 

 

Del

4 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   29. mars 2015 / 17:23

   Du er søt da 🙂 Tusen takk, er blitt veldig glad i skoene allerede selv 😀

 1. 29. mars 2015 / 15:23

  De skoene var lekre altså! Ha en strålende søndag 😀

  • helene
   Forfatter
   29. mars 2015 / 17:24

   Tusen takk! 😀 Ha en fantastisk fin søndag du og! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *