Ny måned, nye mål!

I starten av Mars satte jeg meg jo tre små mål for måneden og sa at jeg skulle se om jeg hadde klart å holde dem når vi kom til starten av April. Nå før jeg har sett på målene igjen, så er jeg skikkelig usikker på om jeg har klart det. Og jeg tror neppe det når jeg ikke en gang husker målene utenat. Så tror jeg nesten nå må lete litt bakover i arkivet og se hva månedens mål var:

1. Si mer ja. Tjah, hva skal jeg si? Jeg tror faktisk at jeg har klart å si mer ja til ting denne måneden. Wow, det trodde jeg faktisk skulle bli litt vanskeligere. Men er ikke vanskelig å si ja, når det er så mye morsomt å være med på!

2. Ta ting som det kommer. Heh, så var det den kontrollfriken i meg da.. Jeg føler egentlig at jeg får mest ut av dagen om jeg planlegger den litt på forhånd. Men dukker det opp ting så liker jeg å tenke at jeg har vært flinkere til å plutselig bli med på det.

3. Bli flinkere til å variere bilder her på bloggen. Jeg vet ikke jeg, hva syntes dere? Jeg syntes av en eller annen grunn at forrige uke, var ganske dårlig i starten, men at det forbedret seg mot helgen. Men det kan bare være perfeksjonisten i meg her og.

cathycouture-travel-milano-passport(bilde fra WeHeartIt.com)

Også må jeg jo prøve meg på noen nye mål for April da. Jeg føler virkelig at dette er en måned full av muligheter, og jeg gleder meg til å ta fatt på den. Og tenk da, jeg skal jo starte den med en tur til Gran Canaria med de fineste en noen femelle-kollegaer! Feeling lucky <3

Mål for April:

1. Fortsette med en sunn livsstil og trene jevnt gjennom måneden. Jeg vet jo nå hvor mye det har å si. Etter jeg hadde den vonde og harde uken så ble det jo ikke noe trening på meg, men uken etter prøvde jeg meg igjen og følte meg super bra! Jeg vil fortsette å ha denne følelsen.

2. Bli ENDA flinkere til å ta outfitbilder til dere! For jeg ser at det faktisk er de innleggene som får flest treff, og dermed skjønner jeg at det er det dere liker best. Så da skal dere få det dere vil ha. Og om det er noe annet dere ønsker mer av, let me know!

3. Nyte livet. Jeg er jo russ i år, og russetiden starter jo allerede mot slutten av April. Så jeg må lære meg å slå meg litt mer løs og nyte livet så godt jeg kan sammen med mine kjære og gode venner! Også skal jeg jo selvfølgelig helt klart klare å nyte livet i GC.

Yes, dette tror jeg blir en god måned. GC, start på RT, Mathias blir 19 år, osv osv. Det blir nok en travel, men spennede måned!

Håper dere får en super fin start på April 2015
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 30. mars 2015 / 13:23

  så lurt å lage seg en liten liste med mål 🙂

  • helene
   Forfatter
   30. mars 2015 / 15:22

   Har funnet ut at det hjelper en del altså! Verdt å prøve ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *