New in this week

De siste ukene har jeg hatt så utrolig vondt i beina etter kun noen få timer på jobb, og det tok da ikke lang tid før det sank inn at jeg måtte få kjøpt meg noen nye joggesko. Det er ikke bare bare å stå og gå på fliser i flere timer hvor skoene ikke har noe demping igjen, så nå har jeg heldigvis ordnet dette og fått skaffet meg noen nye og knæshe som også blir kule til sommeren. Det er Nike Air Max Muse og jeg betalte 799 kr for dem på XXL. Jeg har ikke fått prøvd dem ut enda, men i morgen blir de tatt ut for første gang og blir da testen under harde forhold på jobb. Spennende!

_MG_5145
_MG_5147

Ellers har jeg også motatt den nye vesken min fra Ebay, den som er en kopi av den etterlengtede Celine-vesken. Siden jeg kun betalte i underkant av 200 kr så hadde jeg ikke noen store forventninger til den. Noe jeg tror var ganske lurt. For «skinnet» er så innmari glansfullt at det nesten blir litt for mye. Ellers så er vesken fin og riktig i fasongen og ikke minst er det kjempe stor plass i den. Noe jeg likte veldig godt! Så jeg har litt blandede følelser om den som dere skjønner, men det går seg sikkert litt til etterhvert.

_MG_5156

_MG_5157Ettersom jeg kalte dette innlegget «new in this week» skjønner dere kanskje at jeg er ganske sikker på at det ikke er noe mer som kommer til å bli kjøpt inn denne uken. Grunnen til det er jo det at i morgen reiser jeg sammen med Mathias opp på fjellet en tur. Dermed blir det ikke mye annet enn mat og kanskje et magasin som blir kjøpt inn. Men nå må jeg jo spare de pengene jeg har til Gran Canaria om en halvannen uke, så er kanskje greit jeg reiser bort slik at jeg ikke få brukt penger før den tid.

Har du prøvd slike joggesko? Hva er din erfaring med det?
– Helene 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *