Ukens spørsmål!

Hadde vært interessant å vite mer om forholdet mellom kjærsten og deg -» kossen fungerer » det, enveiskjørt? Goder på samarbeid? Hvordan finner dere løsninger? Krangler dokke mye? Det er o et veldig privat tema sannsynligvis, men ej har stor tro på att man kan lære av hverandres forhold..

Svar: 

Først kan jeg jo begynne å si at veien til dit vi er i dag har ikke vært lett. Det har vært en humpete tur med mye smerte og tårer. Jeg og Mathias var nemlig av og på gjennom hele ungdomskolen, eller retteresagt gjennom 8 – og 9-klasse. I det ene øyeblikket holdt vi på og i det neste ville en av oss ikke. På høsten i 10-klasse var det 5 gang vi holdt på og jeg var bestemt på at dette var den siste sjansen han noen gang skulle få. Og jeg må ærlig innrømme at det var så vidt han fikk den sjansen, med det gjorde han. Og på grunn av at jeg tok den sjansen og satset på Mathias er vi sammen den dag i dag, og er lykkeligere enn vi noen gang har vært, etter nesten tre og et halvt år!

For oss så fungerer forholdet vi har nå super godt. Vi tar begge initiativet til å finne på ting og vi vet at vi må gi og ta med samme mynt, og det er noe jeg tror er utrolig viktig.

DSC_2846

Mathias er jo en toppidrettsutøver, så det sier seg jo selv at han trener mye. Han trener nå faktisk mer enn noen gang tidligere i forholdet. Og siden han trener så mye, går det jo en del tid til akkurat det, noe som kan gå utover at vi ikke får så mye tid sammen. Men vi har funnet ut noe som passer godt for oss. Vi har en avtale om at hver Onsdag skal være vår dag, hvor vi skal finne på noe, med mindre noe veldig viktig dukker opp. Det er den ene dagen i uken vi har fast, og noen ganger kan det faktisk hende det er den eneste dagen i uken jeg ser han. Men vi prøver jo så godt det lar seg gjøre å finne på noe i helgene også, men når det er samlinger og diverse konkurranser rundt om i landet, så får jeg bare fint sitte hjemme og vente! ^^

Men så er det også en ting til jeg vet vi gjør som kanskje ikke så alt for mange andre par gjør. Jeg mener, hvor irriterende er det ikke å være med andre folk som bare driver å tekster med kjæresten sin istedet for å være ordentlig med i samtalen du prøver å ha?! Det er noe jeg ikke kan fordra.. Jeg og Mathias sender hverandre en god morgen meldig hver dag, og så snakkes vi ikke mer før i 22 tiden på kvelden. Da snakker vi om alt og ingenting av det som har skjedd i løpet av dagene og kan høre hvordan den andre har hatt det. Det funker jo så fint! Jeg skjønner ikke folk som må snakke med typen sin 24/7.. Jeg mener, går dere ikke tom for ting å snakke om til slutt?

Og når det gjelder samarbeid så er vi helt rå! Dere burde se oss spille Alias altså!! Haha, neida, joda! Nei, men vi er faktisk utrolig flinke til å samarbeid. Men dette tror jeg også er noe vi får prøvd oss veldig på når vi skal flytte sammen til høsten. Spennende blir det hvertfall!

DSC_3031

Krangle gjør vi så og si aldri. Vi kan ha noen diskusjoner så klart, men det er sjeldent det utvikler seg til en skikkelig krangel. Også har vi jo de dagene hvor begge er super slitene og misforstår annenhver melding, og man kommer med litt spydige kommentarer tilbake. De dagene har alle par innimellom, vell?

Hvordan vi finner løsninger på ting varierer veldig på hvilken situasjon det er snakk om. Vi er jo som sagt enige om at noen ganger må vi gi og ta, og da blir vi alltid på en eller annen måte enige om ting sammen. Men det er også viktig å ikke bare tenke på alt det negative ved at man gir opp ditt og datt, det er dømt til å gå galt. Og jeg tenker aldri sånn, for jeg elsker jo Mathias, mer enn noe annet, og da kommer jo han selvfølgelig foran mye annet. Så for meg er det hvertfall ikke noe vanskelig valg å velge bort ting for han og jeg tror han mener det samme!

Er det noen som ønsker spørsmålsrunde hvor jeg og Mathias svarer? Hva slags spørrerunde kan dere selv velge! Om han skal svare på ting om meg og jeg svare om han, eller vi begge skal svare på samme spørsmål osv. It’s up to you!
– Helene 

Del

4 Kommentarer

 1. 1. april 2015 / 13:01

  fint innlegg! Alltid inspirerende/fint og overraskende å lese andres historier <3

  • helene
   Forfatter
   1. april 2015 / 16:19

   Tusen takk, så koselig at du likte det 🙂 Må jo svare på lesernes ønsker vettu, men greit at andre også liker å lese det! Ha en fin dag søte deg <3

 2. 1. april 2015 / 21:39

  Dette innlegget synes jeg var så utrolig fint Helene. <3

  • helene
   Forfatter
   2. april 2015 / 16:10

   Tusen takk, så koselig! Jeg koste meg faktisk veldig når jeg skrev om det. Koselig å dele litt av vår historie også <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *