En første gang for alt!

Dagen i går gikk virkelig i ett, og jeg var superglad for at jeg hadde blitt ferdig med innleggene for dagen ganske tidlig. Jeg brukte nemlig tiden min i går på å først sette deigen til fylte horn, før jeg så dro for å plukke opp Elise for vi skulle på en koselig bytur sammen, før jeg så kom hjem nesten 4 timer seinere, og DA måtte jeg kjevle ut og lage disse fylte hornene ferdig når jeg egentlig skulle vært hos Mathias allerede. Haha, så kan si at dagen min fløy av gårde, men jeg syntes det er så gøy. Hvertfall når jeg får tilbringe de med folk jeg er så glad i! <3

IMG_5158

IMG_5159

IMG_5160Nå når dette innlegget blir publisert er nok vi akkurat begynnt å kjøre oppover mot hytta. Jeg kjenner jeg egentlig gleder meg til å komme opp, for det er en god stund siden jeg og Mathias var oppe sammen sist. Også gleder jeg meg faktisk til å gå på ski igjen! Det er en første gang for alt, er det ikke det man sier? Jeg er ganske sliten etter jobb, så noen tur i dag er det kanskje greit at det ikke blir. Får spare gleden til i morgen i finværet!

Jeg håper dere får en fin start på påskehelgen og at dere koser dere masse!
Klem fra meg

Del

4 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   2. april 2015 / 16:09

   God påske til deg og! 😀

 1. 1. april 2015 / 21:40

  Hihi, ja tiden flyr for tiden. Nå er det ikke lenge til vi reiser til Gran Canaria!! 😀

  • helene
   Forfatter
   2. april 2015 / 16:11

   Den flyr virkelig!! ^^ Og jeg gleder meg masse til GC!! I morgen er det én uke igjen og jeg kan ikke vente <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *