March favorites

Gooood morgen alle sammen! I dag er det en jobbdag som står på planen for min del før vi kjører opp på fjellet omtrent en time etter jeg er ferdig. Men før den tid skal jeg kose meg med en deilig frokost, nemlig fylte horn som jeg nok en gang har bakt, og en kopp kaffe slik at energinivået er på topp når jeg skal på jobb. For det må det helt klart være for at ting skal gå som det skal. Er ikke bare bare å få med seg alt kundene ønsker å ha og så huske orderen etterpå skal jeg si dere, og begynner man da å bli litt sliten eller er litt uoppmerksom et lite øyeblikk er det fort gjort å glemme et eller annet. MEN over til det dette innlegget skal handle om, nemlig mine favoritter fra måneden som er gått!

_MG_5140

Personlig almanakk – Jeg er jo en person som er alt for glad i å planlegge og har hele TO almanakker som jeg bruker hver eneste dag. Den ene (som dere ser på bildet) bruker jeg til å ha en oversikt over innlegg som skal ut forskjellige dager og hvem jeg må forhåndsskrive o.l. Ellers har jeg også en liten oversikt over sponsorer i notatsidene helt bakerst. I den andre almanakken har jeg litt mer oversikt over hva det er jeg må gjøre de forskjellige dagene og det er også her jeg skriver opp forskjellige avtaler jeg har. Så som dere kanskje skjønner er jeg ganske avhengig av de kjære almanakkene mine!

Solbrillene – Dette er jo de solbrillene jeg fikk sponset av StyleStore.no tidligere i måneden, og da har blitt flittig brukt. Også de to andre selvfølgelig, men det er faktisk disse som er blitt brukt aller mest. Jeg vet ikke hva det er, men jeg liker leopard mønsteret på dem utrolig godt. Så om disse noen gang går i stykker eller blir borte så spørs det ikke om jeg må bestille meg noen nye da altså!

_MG_5141

Lovely masking-kit vers. 2 – Disse bruker jeg når jeg studerer både biologi og matte. Jeg bruker dem til å markere opp ting jeg syntes er viktige, slik at jeg lettere kan finne frem til dem seinere. Jeg bruker dem også når jeg skal fordele opp arbeidet på de forskjellige dagene. Så jeg har alle arkene med biologikapittelet på samme sted og i samme bunke, men disse lappene gjør at jeg lettere kan finne frem til det jeg skal gjøre akkurat den dagen. Organiseringsfriken i meg elsker dette.

Batiste Dry Shampoo Cherry – Er det noe jeg sverger til så er det dry-shampoo. Nemlig fordi det ikke er bra å vaske håret alt for ofte. Og ikke minst så får jeg mye mer volum i håret av å bruke dry-shampoo, og det er noe jeg egentlig trenger hver dag. Så å ha denne i badeskuffen er et must for min del. For siden håret mitt er så tynt tar det ikke lang tid før det begynner å se fett ut..

_MG_5142Nei, nå må jeg bli ferdig med dette innlegget for at jeg skal rekke å kose meg med kaffe og frokost før jeg starter på jobb! Tar tid å skrive ordentlige blogginnlegg altså. Jeg håper dere alle får en strålende onsdag og at dere nyter påskeferien fullt ut. Seinere i dag kommer det ut et innlegg om gårsdagen min så det blir ikke stille her resten av dagen!

Ha en fin dag <3

Del

4 Kommentarer

 1. 1. april 2015 / 14:04

  Herlige favoritter, elsker de fine masking-kit stickersene! <3

  • helene
   Forfatter
   1. april 2015 / 16:22

   Tusen takk! 😀 Jeg digger de jeg og, Ebay er en fin ting altså <3

 2. 1. april 2015 / 21:41

  Skjønner godt at du er avhengig av almanakker jeg Helene. Jeg er det selv nemlig. Hadde nok begynt å gråte om jeg hadde mistet den. 😛

  • helene
   Forfatter
   2. april 2015 / 16:11

   Hahaha, ja det er du nok ikke alene om!! ^^ Jeg er livredd for å miste de men må ha med meg nesten over alt jeg reiser uansett 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *