3 mil på ski? Neitakk!

Okei, dere husker det at jeg sa jeg gleda meg til å stå på ski igjen? Bare glemt det! Jeg bega meg nemlig ut på en aldri så liten skitur etter frokost i dag, men det tok ikke langetiden før jeg retta nese tilbake mot hytta. Grunnen til det var en ufattelig sterk vind som gjorde at jeg fikk vanskeligheter med å puste ordentlig OG fordi jeg ikke så noe som helst. Det har seg nemlig slik at med en gang det er en litt kald vind så begynner tårene å renne ukontrollert, selv om jeg hadde på solbriller. Så jeg var derfor raskt tilbake på hytta og i solveggen hvor det ble litt lesing av biologi, før Mathias kom tilbake fra sin 3 mils lange skitur, phu! Glad jeg ikke gikk med han ^^

IMG_5182

IMG_5191

IMG_5187

IMG_5186

IMG_5184

Etter lunsj koste vi oss ute i solveggen hvor vi kasta pinne med Tiril og hvor Mathias leste litt høyt. Så det var utrolig koselig. Nå er det straks tid for middag og jeg kjenner faktisk at sola har tatt litt på i dag. Så lurer på om det ikke blir så sent i kveld. Og jeg vet jeg kommer til å sovne som en stein med en gang hodet treffer puten. Men sånn er det å være på hytta, blir sånn hver gang av en eller annen grunn.

Ha en fin kveld videre alle sammen! Har du prøvd å gå en skitur i påsken hittil?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *