Månedens outfits!

PicMonkey Collage

DSC_3857

IMG_4941

IMG_4876

Stripes

IMG_5097 coatI mars hadde jeg jo egentlig bestemt meg for å bli flinkere til å ta outfitbilder til dere. Jeg ser jo at jeg har fått til å dele med dere flere outfit i løpet av en måned enn det jeg noen gang har gjort, men jeg har jo satt meg som mål å ta enda flere outfitbilder til dere nå i April, og jeg tror ikke det skal mangle noe av det når jeg først skal på ferie med 9 andre bloggere. Da er det dømt til å komme outfitinnlegg til dere, men dette er vell ikk noe negativt eller? For jeg ser nemlig at de dagene jeg publiserer et outfit er de dagene lesertallet øker et ekstra hakk, noe som er gøy, det betyr jo at dere liker det! Så da er jo det noe jeg ønsker å bli flinkere til å dele. Så husk å minn meg på det om det går litt i glemmeboken!

Liker du outfit innlegg, eller syntes du jeg bare kan droppe det?
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 2. april 2015 / 12:43

  Så flink du har vært til å ta bilde i mars da! 🙂 Haha ja blir nok masse antrekksbilder i syden 😉

  • helene
   Forfatter
   2. april 2015 / 16:12

   Tusen takk Marlene! 🙂 Hehe, ja tviler ikke akkurat på det ^^ Gleder meg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *