Det var den skituren..

Den skituren jeg snakka om i dag tidlig prøvde jeg meg aldri på, jeg hadde nemlig tenkt meg å gå en liten tur i området først og ta litt bilder før jeg så bega meg ut på skitur. Men så langt kom jeg aldri.. Nemlig etter jeg hadde tatt en videosnapp til MyStorien min klarte jeg å prestere med å skli på isen på veien som resulterte til et vondt haleben, et oppskrapet kne og en litt mer ødelagt skibukse enn tidligere. Men sånn går det! Jeg har hvertfall kost meg masse i sola med StyleMag og te. Mathias gikk derimot en skitur, en skitur på hele 6 km i dag faktisk.. (!!) Snakk om å være sammen med en toppiderttsutøver da.

IMG_5205

IMG_5212

IMG_5209

IMG_5206Nå er jeg sååå trøtt etter en lang dag i sola. Jeg blir så slått ut etter så mange timer i sola at det burde ikke være lov. Men kjenner jeg gutta rett blir det nok Game of Thrones til langt på natt i dag og, så tidlig senga blir det nok ikke her. Men heldigvis er det ferie, og det må jo nytes fullt ut!

Håper dere har hatt en fin dag og ikke skadet dere. 🙂 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *