Påskeegg på bestilling!

God morgen og god langfredag alle sammen! Vi har startet dagen i dag med like fin vær som i går og heldigvis littegran mindre vind. Kanskje det blir litt lettere å gå en skitur i dag? Vi satser på det. Jeg håper på å få gått litt lenger og at jeg får medvind mesteparten av runden, hvis det ikke går så får jeg jo bare ta meg turen tilbake på hytta for litt kos med påskeegg og et magasin i solveggen. DET er deilig altså. Det eneste som stopper meg i å sole noe annet enn ansiktet er helt klart den sure vinden, men får prøve å finne et lunt sted så jeg får litt farge ihvertfall!

_MG_5166

_MG_5168

Jeg bestillte hva det var jeg ville ha i påskeegget av mamma i år, og det var egentlig utrolig greit for da vet jeg at jeg får ting jeg liker. Og youghurtnøtter, kvikklunsj, meller og et magasin var det perfekte påskeegget for meg i år! <3

_MG_5170Nå er det først frokost som står på planen før jeg skal prøve meg på en runde på ski. Wish me luck, hvertfall etter gårsdagen! Hehe, men jeg håper dere får en strålende fin langfredag og koser dere masse disse fridagene. Man er nødt til å unne seg litt fri innimellom, og hva er vell bedre enn røde dager da?

Kos dere masse alle sammen, dere fortjener det! 

Del

4 Kommentarer

 1. 3. april 2015 / 11:49

  Så deilig med påske på fjellet 🙂 Lykke til på ski og god påske <3

  • helene
   Forfatter
   3. april 2015 / 16:14

   Veldig deilig, spesielt når det er så fint vær! <3 Hehe, skitur ble det ikke noe av, men koste meg gjorde jeg selv om! ^^

 2. 3. april 2015 / 12:51

  Nammis! 🙂 Håper du får ei fin påske!

  • helene
   Forfatter
   3. april 2015 / 16:15

   Håper du får en enda bedre påske søte deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *