I min håndbagasje

Herlighet hvor fort tiden har gått! Samtidig så er det gått sakte for jeg har hele tiden hatt turen til Gran Canaria i tankene. Og i dag er det kun én uke til avreise! Eller.. jeg må reise til Gardermoen fredag kveld for å rekke flyet som går super tidlig lørdag morgen. Men det gjør jo ikke noe når man har fått overnatting sponset fra fredag til lørdag! Men hvertfall, siden det kun er 6 dager igjen til jeg går ut døren hjemme og setter nesen mot GC, har jeg tenkt på hva jeg skal ha med i kofferten, og i håndbagasjen. Det jeg i dag skal vise dere er hva jeg planlegger å ha i håndbagasjen:

_MG_5130

_MG_5131

Skjermbilde 2015-03-30 kl. 15.23.39

Også kommer jo selvfølgelig kameraet mitt til å bli med for den tør jeg ikke å ha i baggasjen som blir slengt rundt, hvem vet hvor på flyplassen. Så da er det nok tryggest å ha dem med seg slik at jeg har mer kontroll over hva som skjer med den. Det kan også selvfølgelig være andre ting jeg kommer til å ta med meg i sisteliten, og som jeg ikke klarer å komme på nå. Men sånn er det jo. Jeg har forresten også en reisemappe med for litt forskjellige produkter.

I reisemappen har jeg med:

_MG_5135

Skjermbilde 2015-03-30 kl. 15.29.26 Jeg har da kjøpt en gjennomsiktig toalettmappe på H&M for 49 kr, slik at jeg må passe på å bytte alt over i de berømte plastposene underveis. Den var veldig grei, og jeg fikk plass til alt jeg føler jeg trenger på en flight. Jeg er nemlig veldig opptatt av å tilføre huden fuktighet og slikt under en flytur siden luften ombord er så tørr og gjerne ødlegger huden min veldig mye. Så dette er helt klart must-haves på flyturer!

Jeg håper du også pleier å ha noe av det samme med i håndbagasjen, og at jeg ikke er skikkelig rar. Eller vent, det er jeg jo! ^^
– Helene

Del

6 Kommentarer

 1. 4. april 2015 / 10:05

  Du er nok ikke rar! (eller så er vi bare like rare, hehe) Jeg pleier å ha med meg alt mulig i veska, sånn i tilfelle jeg trenger det!

  Så heldig du er som skal ut å reise! Du må kose deg masse 🙂

  • helene
   Forfatter
   4. april 2015 / 16:08

   Haha, godt det ikke bare er meg! 😀 Jeg gleder meg masse, og skal kose meg like mye, blir gøy å dele det med dere også mens vi er der! 🙂 <3

 2. 4. april 2015 / 11:18

  Herregud, snart er vi der, gleder meg så utrolig mye 😀 Så gøy at du har med GoPro-kamera, håper du vil dele det du filmer med oss etterhvert 🙂 Håper du får en fin lørdag <3

  • helene
   Forfatter
   4. april 2015 / 16:09

   Det blir så gøøøy!! GoPro-kamera blir med vettu, og selvfølgelig skal jeg dele med dere det jeg filmer. Dere skal jo være med på filmene selv! 😀 Håper du får en like fin lørdag søte deg <3

 3. 4. april 2015 / 13:07

  Herreguuud nå er det virkelig ikke lenge til! 😀 Blir så moro! 😀

  • helene
   Forfatter
   4. april 2015 / 16:10

   Det blir så braaa!! Det blir så gøy <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *