A beautiful sunset!

_MG_5199

_MG_5201Her om dagen var det en helt fantastisk solnedgang og jeg måtte jo selvfølgelig ta et par bilder av den. Hadde jeg bare vært et par minutter seinere hadde jeg gått glipp av det, men heldigvis rakk jeg det.  Jeg elsker solnedganger, det er så koselig og fint å se på! Og dette var ikke den eneste kvelden det var en fin solnedgang, har vært mange av dem nå i påsken.

Hva liker du best? Soloppgang eller solnedgang?
– Helene 

Del

2 Kommentarer

 1. 5. april 2015 / 21:26

  Så utrolig fiint! Jeg elsker solnedganger, det må nok bli min favoritt! <3

  • helene
   Forfatter
   5. april 2015 / 21:32

   Tusen takk skal du ha! 🙂 Ja da er vi to altså <3 Ha en fin kveld videre 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *