A little secret!

Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin påske hittil og at dere fortsatt koser dere resten av det som er igjen av den. I dag tenkte jeg å fortelle dere litt mer om noe vi skal gjøre på turen til Gran Canaria. Vi har jo egentlig ikke fått vite så alt for mye selv tidligere, men det vi har fått vite har vi heller ikke kunnet dele med dere lesere. Men nå som vi er litt nærmere og vet litt mer er det blitt litt lettere å kunne dele det.

I løpet av oppholdet vårt på Gran Canaria skal vi filme en web-serie som skal komme ut på femelle.no. Dette er en web-serie på ca 10 episoder og den første kommer ut allerede den 25. April. Det som skal bli filmet er hva vi gjør i løpet av oppholdet, under diverse photoshoots, shopping, og andre morsomheter som skjer underveis. Vi skal dele hvordan vår hverdag der nede er og dere skal få lære oss å kjenne mye bedre.

3

Jeg syntes dette er et utrolig spennede prosjekt som jeg gleder meg til å være en del av. Og det er ikke bare fra Gran Canaria det skal komme slike episoder. Det er nemlig flere andre femelleturer i løpet av sommeren og høsten, jeg kunne desverre ikke bli med på noen av dem ettersom jeg må jobbe veldig mye. Men det vil da jevnt og trutt gjennom resten av våren, sommeren og høsten komme to femelle-episoder i uken.

Jeg gleder meg til å se resultatet og jeg håper virkelig jeg ikke blir skikkelig klein. Jeg har det med å bli klein på film.. Hehe, men får prøøve å late som at kameraet ikke er der og filmer oss. Jeg har jo også med meg GoProkamera selv, så kan nok hende noe av det materialet jeg filmer også blir med i noen av episodene. Noe som hadde vært litt gøy!

Hva syntes dere, hørtes dette spennede ut?

Del

4 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   5. april 2015 / 21:30

   Gleder meg masse!! 😀

 1. 5. april 2015 / 20:53

  Ååh gleder meg sånn til å se de første filmene, og selvfølgelig å være med på det selv, men det blir ikke før til Roma-turen i August! <3

  • helene
   Forfatter
   5. april 2015 / 21:31

   Gleder meg like mye selv! 😀 Og jeg gleder meg til å se resten av episodene fra de andre turene! ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *