Video fra Farris Bad

Jeg fortalte dere jo at jeg og Emma filma litt den siste dagen vi var i spaet? Den dagen var det nemlig ikke like mange folk og det var lettere å få tatt litt bilder med GoProkamera, og å få filmet litt med det. Denne gangen hadde jeg med GoPro kameraet til Mathias som er ganske gammelt, så kvaliteten er ikke den beste, men husk å sett på den høyeste kvaliteten på videoen uansett! Når jeg skal filme på Gran Canaria så skal jeg låne GoPro kameraet til Philip som er et av de nyeste (tror jeg) det er hvertfall en god del nyere og bedre enn Mathias sitt. Så satser på at det blir noen kule og bra bilder i tillegg til video med det kameraet da!

Har dere savnet videoene mine? Kanskje det er påtide å begynne å lage flere igjen?

Del

2 Kommentarer

 1. 7. april 2015 / 16:14

  Å, det såg herlig ut!! 🙂

  • helene
   Forfatter
   7. april 2015 / 16:18

   Det var det virkelig også! Savner det masse, spa er noe for seg selv <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *