Gold-details

IMG_5337

IMG_5342Etter jeg hadde vært å satt på vipper dro jeg en tur til byen for å ordne neglene mine og for å se litt i butikkene. Jeg måtte nemlig skaffe meg en ny bikini, og jeg fant den perfekte til en billig penge på Cubus. De hadde veldig mange med litt vell knæshe farger for min del, så gikk for denne svarte med gull- og frynsedetaljer. Jeg digger den! Falt for den fra første øyekast og visste at den måtte bli med meg hjem. Den var perfekt til Gran Canaria!  Også fikk en solkrem for ansiktet bli med hjem, viktig å beskytte det med en litt høyere faktor.

What’cha think of my new bikini? 

Del

8 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   7. april 2015 / 21:24

   Tusen takk, er veldig fornøyd med den selv 🙂

  • helene
   Forfatter
   7. april 2015 / 22:55

   Tusen takk! 😀 Gleder meg til å ta den i bruk <3

  • helene
   Forfatter
   7. april 2015 / 22:56

   Tusen takk, kan heller vise et bedre bilde seinere, kanskje på GC turen 🙂 ha en fin kveld videre! 😀

 1. 8. april 2015 / 02:38

  Svart blir aldri feil! Har en overdel i svart selv som jeg føler meg vel i! 😀 Hehe! Bare treee dager igjen nå! 😀

  • helene
   Forfatter
   8. april 2015 / 08:45

   Det er nettopp det jeg føler også, svart er alltid safe og det føles så bra! 🙂 Haha, ikke bare jeg som teller ned nei?! ^^ Blir super koselig å møte alle sammen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *