Vippefin til avreise!

//Sponset behandling

God dag alle sammen! I dag kom dagens første innlegg en del seinere enn planlagt, beklager det. Men tiden forsvant virkelig på morningen i dag og plutselig så var klokken halv 11 og jeg måtte komme meg avgårde til Eiktoppen Hud- og Helse. Jeg hadde nemlig en avtale der kl 11 hvor jeg skulle få satt på nye vipper før Gran Canaria. Vi skal jo ha tre forskjellige fotoshoots der nede, så å ha vippene fint på plass var noe jeg ville ha før avreise. Og det var de på Eiktoppen Hud- og Helse så snille og gi meg.

IMG_5305

IMG_5307

IMG_5308

Jeg hadde aldri vært hos dem før, så var virkelig spent på hvordan det var. Og jeg kan trygt si at jeg ble positivt overrakset. Lokalet var fint og ryddig, det var en lun stemning og jeg trivdes virkelig godt. Du kan sjekke dem ut litt mer om du vil på facebooksiden dere her. Og flinke var de til å sette på vippe extensions, det kan dere jo se selv også! De har produkter fra Select-Lashes, GladLash og LashPerfect, som er av utrolig god kvalitet! De har mange ulike typer vipper, både tykkelser, lengder, farger og former. Og noe som er greit er at du kan snakke med dem og de gir deg tips til hva som passer deg best!

før og etter - vipper

Som dere ser på bildet til venstre så hadde jeg veldig få vipper igjen etter forrige gang jeg satt på. Jeg skulle egentlig ha fyllt på for et par uker siden, men har rett og slett ikke funnet tid eller sted til å få gjort det før nå. Dermed ble det ganske mye påfyll, nesten et helt nytt sett. Men se så flott resultatet ble da! Ahh, jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Det er virkelig deilig å kunne stå opp og ikke tenke noe særlig på sminke en gang, man ser fresh ut uansett! Det er helt klart det beste med vippe extensions.

IMG_5317

Priser hos Eiktoppen Hud- og Helse: 

Vippeextensions fullt sett (1-2t) – 1400 kr, en til en vipper (vanlig vippeextensions)
Vedlikehold under to uker (30 min) – 400 kr, påfyll en til en vipper
Vedlikehold etter tre uker (45 min) – 500 kr, påfyll en til en vipper
Vedlikehold etter fire uker (1 time) – 550 kr, påfyll en til en vipper

De har også en del andre behandlinger å tilby. Og vurderer å gå tilbake hit for noen av de andre tilbudene de har. Hvis du har lyst til å finne ut mer selv om andre type behandlinger så kan du finne dette på nettsiden deres HER.


Nå er det snart tid for middag her i hus, før jeg skal trene littegran styrke (igjen) i kveld. Tidligere i dag trente jeg kjernemuskulaturen, men nå tenker jeg å trene litt bein. Må stadig gjøre det for å holde kne-smertene til det minimale. Så her skjer det ikke noe spennede i kveld, hvertfall ikke som jeg vet hittil. Planen om kino i går ble nemlig utsatt til i dag, men i dag ble det utsatt til enten i morgen eller torsdag. Sykdom er noe tullete greier altså!

Håper dere får en super dag videre! Hva syntes dere om de nye vippene mine?

Del

2 Kommentarer

 1. 7. april 2015 / 16:17

  Nydelig!! 🙂

  Glede meg til å prøve det i sommer, har bestilt det til eg skal gifte meg!

  • helene
   Forfatter
   7. april 2015 / 16:19

   Tusen takk! Jeg har hatt det siden desember selv, med en måneds opphold i månedsskifte Januar/februar, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg bare advarer deg, har du først prøvd er det vanskelig å ikke fortsette, man blir rett og slett avhengig av dem! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *