Min pakkeliste

Er det noe jeg har gjort mange ganger er det helt klart å reise. Jeg har vokst opp med å reise og oppleve nye ting. Jeg kunne engelsk flytende i en alder av 4 år, ettersom jeg flyttet til Sør-Afrika med familien min. Jeg har reist alt i fra 2 til 4 ganger i året siden den gang. Jeg gikk også reiselivslinja på vg2, så er det noe jeg brenner for, er god på og elsker så er det helt klart det å reise.

_MG_5347

Så i dag har jeg rett og slett funnet frem min pakkeliste for sydenturer:

♥ Solkrem til ansikt og kropp.
♥ Fuktighet til ansikt, kropp og lepper.
♥ Caps/Hatt, som beskytter mot sola og ser smashing ut.
♥ Solbriller er også veldig viktig.
♥ Minst 3 bikinier (Bruke samme bikini hver dag i en uke er ikke spesielt renslig).
♥ 1 par flipflops, 1 par sandaler, 1 par mer pynta sandaler til kvelden og 1 par joggesko (reiser gjerne i joggesko)
♥ 2 Coverups, et par topper, cardigan, skjørt, dagtid kjole og kveldstidkjole.
♥ Smykker og undertøy
♥ Et shoppingnett (til stranda), en veske til når du faktisk skal på shopping

Jeg følger ikke akkurat denne listen helt panisk denne gangen ettersom dette ikke er en vanlig sydentur, og for jeg vet det kommer til å bli litt shopping. Men jeg tenkte at jeg like godt kunne legge den ut, sånn at om dere ønsker å spare denne til du skal på sydenferie, så kan du det.

_MG_5348

Og ja, jeg vet det er veldig mye snakk om Gran Canaria om dagen, men det er rett og slett fordi det nesten ikke står annet i hodet på meg. Jeg tenker hele tiden på hvordan det blir, hva jeg skal ha med og hvordan det er å møte alle jentene for første gang. Jeg syntes egentlig litt synd på dere, som må lese så mye om en tur jeg enda ikke er dratt på. Men jeg har rett og slett ikke noen annen inspirasjon enn den reisen akkurat nå, jeg har prøvd hardt å komme på annet å skrive om, men det var ikke så lett.

Hva er din neste reisedestinasjon? Spennede å høre hvor dere har planer om å reise i nærmeste fremtid! 

Del

6 Kommentarer

 1. 8. april 2015 / 17:14

  Hehehe, det er lov å glede seg, og jeg er kjempespent selv også! 😀 Oi, tror ikke jeg har tre bikinier engang, sliter så voldsomt med å finne noen som passer meg. Men jeg vasker jo bikinien mens jeg er på tur, i vasken og slikt jeg da 😉 Tittet litt i butikkene idag for å se om det var kommet noen fine, men utvalget her var enda veldig dårlig, så blir nok fjorårets som blir med meg på tur 😛

  • helene
   Forfatter
   8. april 2015 / 17:24

   Haha, var en litt random liste så klart 😉 Jeg tar kun med en eller to, regner med at jeg kanskje finne en der borte eller noe 😛 Jeg fant jo en på Cubus her om dagen som jeg ble ganske fornøyd med selv, så har hvertfall én ny 😀

 2. 8. april 2015 / 20:05

  Så utrolig spennende! Du er heldig som kan dra til varmere strøk 🙂 skjønner godt at den blir mye snakk om turen, hadde gjort akkurat det samme!! Ganske misunnelig på deg 🙂

  • helene
   Forfatter
   8. april 2015 / 21:18

   Det blir helt klart veldig spennende og det kribler godt i magen av spenning! 😀 Hehe, godt du skjønner det og at jeg ikke er helt alene ved å oppføre meg slik før avreise. 🙂 Ha en fin uke videre fine deg <3

  • helene
   Forfatter
   9. april 2015 / 07:56

   Føler oss veldig heldige alle sammen, for dette er jo ingen selvfølge 🙂 Så bra, håper jeg får levert nok og bra nok mens jeg er der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *