Morning glory

Gooood morgen! Ny dag, nye muligheter, er det ikke det man sier? Ah, dagen i går gikk virkelig som en drøm, jeg hadde masse å gjøre, men alt gikk som smurt. Det eneste var vell at jeg ikke fikk lest noe særlig skole. Men jeg får ta igjen litt i dag. For jeg har nemlig planer om å være like effektiv, det eneste er det at jeg må være hjemme til en feier har vært å feid pipa på huset. Så så fort han er gått, blir det trening, skole, og en soltime på meg før jeg tenker å bake noe sundt og godt. Også skal jeg en liten tur til byen i løpet av formiddagen for å møte Emma!

IMG_5323

IMG_5322Herlighet, jeg kommer ikke over at det er onsdag allerede! Uken går jo som en vind jo. Og når jeg skal holde meg selv så opptatt som jeg har planer om i dag, så går nok denne dagen like fort, og før jeg vet ordet av det sitter jeg på toget innover mot Oslo fredag kveld. Hvertfall så håper jeg dere får en super fin onsdag, så blogger jeg mer seinere!

Ha en strålende dag alle fine ♥

Del

4 Kommentarer

 1. 8. april 2015 / 09:04

  Synes vippene var kjempefine jeg!! 😀 Nydelige bilder av deg Helene! 🙂

  • helene
   Forfatter
   8. april 2015 / 09:13

   Aw, tusen takk Reidun! Du er så herlig <3

 2. 8. april 2015 / 10:18

  Så flott du er!! 😀 Håper du får en strålende onsdag!

  • helene
   Forfatter
   8. april 2015 / 12:46

   Du er søt 🙂 Takk og ligemåde fine deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *