Siste finish før avreise!

Da var dagen her dere! Eller hvertfall nesten. Jeg reiser jo som sagt i kveld, for om jeg ikke gjør det blir det ikke noe tur på meg. Det er veldig dumme togtider når man skal ta et fly som går 07:00. Men det skal nok gå helt fint å bo en ekstra natt på hotell, sier ikke neitakk til det, spesielt når det er sponset! Også skal jo alle de andre jentene også bo på det samme hotellet, så vi møtes for første gang i kveld. Det blir nok en super koselig uke, det har jeg ikke den minst tvil om!

_MG_5354

I dag skal dagen min gå ut på å sjekke at jeg har med alt jeg skal og slappe av. Mathias kommer en tur innom etterhvert også. Ah, det kribler i hele kroppen, tenk at om kun noen timer er jeg i Oslo med en gjeng flotte Femellebloggere, og vi skal en hel uke til Gran Canaria. Jeg vil egentlig reise allerede nå!

Jeg håper dere får en veldig fin fredag i dag, så hører dere mer fra meg i ettermiddag og i kveld da jeg er fremme på hotellet!

Del

3 Kommentarer

  1. 10. april 2015 / 13:53

    Heldiggris! Kos deg masse 😀 Får leve igjennom dere som skal til GC før jeg drar til Rhodos med Femelle-jentene 🙂

  2. 10. april 2015 / 14:31

    Heldige dere er! 🙂 Masse god tur! Gleder meg til å følge med dere på turen 😀 Selv kan jeg ikke vente til Rhodos, iih 😀

  3. 10. april 2015 / 21:48

    Åååh god tur, kos dere masse! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *