Travel day

For en dag vi hadde i går! Jeg mener, starte dagen kl 3 på natta etter å ha sovet i to timer, for så å sitte fem og en halv time på fly. Jeg må ærlig innrømme at det ikke var noe særlig, det var trangt og kaldt, og jeg fikk ikke sove for hun bak ble sur om jeg tok seteryggen littegran bakover. Så flyturen kunne jeg klart meg uten, men gjett om det var deilig å komme frem. Utsikten på rommet var nok til å gjøre opp for den vonde flyreisen! Det ser dere jo på bildet lenger ned.

_MG_5439

_MG_5441

_MG_5457

_MG_5454

_MG_5453

_MG_5463

IMG_5448Etter vi kom frem på hotellet i går var det kunavslappning på solsenga og handling på butikken som stod på planen, og i dag er det egentlig ikke så mye mer. Vi nyter livet de første dagene og får litt brunfarge på kroppen før det blir photoshoots og litt forskjellige morsome utflukter.

Forresten så hadde vi mye problemer med nettet på hotellet, derfor jeg ikke har fått blogget før nå. Men nå kommer det mange oppdateringer vet dere, fra alle bloggerne på turen! 

Del

4 Kommentarer

 1. 12. april 2015 / 13:45

  Ååh så herlig, det ser helt fantastisk ut! <3

  • helene
   Forfatter
   12. april 2015 / 19:12

   Det er det virkelig også! Vi storkoser oss! <3 😀

 2. 12. april 2015 / 14:49

  Ååh, jeg er så misunnelig! KOS dere masse altså! Gleder meg til flere oppdateringer fra dere <3

  • helene
   Forfatter
   12. april 2015 / 19:12

   Vi storkoser oss vettu 🙂 Håper du har det fint hjemme og!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *