My first buys

_MG_5569

_MG_5570Jeg fortalte jo i stad at jeg og tre andre jenter dro til Puerto Rico for å se litt på mango og slikt, men der fant jeg jo som vanlig ingenting. Eller, jeg fant en shorts, men størrelse var litt vanskeligere. Sånn er det bare, jeg fikk hvertfall kjøpt meg en solkrem med en litt høyere faktor og min første Real Techniques børste. Har hatt lyst på en av dem lenge nå, også var det så okei pris her at jeg klarte ikke å holde fingrene unda.

Nå er det tid for å stelle seg litt, ta noen outfitbilder og så igjen dra til Puerto Rico. I dag er det planer om en herlig biffmiddag og avslappning på hotellet!  Håper dere alle har hatt en fin start på uken hvertfall!

Del

2 Kommentarer

 1. 13. april 2015 / 19:12

  Høres ut som om dere har det så gøy der nede 😀 Den real techniques børsten er bare helt fantastisk!

  • helene
   Forfatter
   13. april 2015 / 23:33

   Vi har det super gøy og koser oss masse! 😀 Den Real techniques børsten var super deilig ja, må nesten kjøpe litt flere jeg nå! ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *