Glossybox

God dag alle sammen! Håper dere alle har det fint hjemme. I dag skal vi faktisk leie to biler med GPS og kjøre litt rundt på øya. Så i dag blir det skikkelig roadtrip noe alle gleder seg til. Vi skal ha flere photoshoots i løpet av roadtripen, så sminke er jo da veldig nødvendig. Og for denne turen har vi blitt sponset av Glossybox slik at vi fikk litt ny sminke. Og det skader jo aldri!

_MG_5514

_MG_5515

_MG_5516

_MG_5517

_MG_5518

_MG_5519Vi skal først på Primark, før det blir shopping/photoshoot i Las Palmas, cupcakes, sanddyner og mye annet morro. Fortsett å følg med på alt det morsome vi gjør på snapchat (femelleno). Og ha en superfin dag videre fine lesere! 

Del

2 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   15. april 2015 / 01:26

   Tusen takk, håper du får en superfin uke videre! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *