Behind the scenes!

Roadtripen med jentene i går var lang, men utrolig koselig og opplevelsesrikt. Vi dro først avgårde til El Mirador der de hadde Primark, men det var faktisk ikke så mange av jentene som gikk helt berserk. Jeg så for meg at hvertfall jeg skulle det, men neida. Jeg kom ut med en kjole (som det kommer bilde av seinere i dag), en shorts, og en rød bluse. Også ble det litt tilbehør, sko og sengetøy da så klart. Men meg på Primark pleier aldri å være bra for lommeboka, men i går gikk det ganske greit!

Også har jo jeg selvfølgelig ikke klart å få med meg kameraladeren ned hit, og alle de andre sine ladere passer ikke av en eller annen grunn. Dermed hadde jeg ikke noe kamera i går, eller hvertfall ikke annet enn GoPro kamera. Men jeg er jo på tur med så herlige jenter at de tar bilder av meg nr jeg ønsker og jeg kan låne bilder av dem, hvor herlige er ikke de da?

GOPR0929

Karolina, Maria, Regine, Christina og Kristina 

GOPR0939

GOPR0946

GOPR0949

GOPR0940

Nesten alle jentene samlet på en plass, mange av oss følte oss ferdige etter Primark!

GOPR0954

Etter å ha vært på El Mirador en stund og alle fikk shoppet det de ville, var det tid for å kjøre inn til Las Palmas. Der hadde vi nemlig planer om å dra på en liten café som heter, ja nettopp, Petite Café! Jeg bestillte en sandwich som viste seg å se ut som en napoleonskake, men kake smakte det ikke. Også bestillte noen av oss en organisk juice, og fy søren den gikk ned på høykant. Den var helt himmelsk i varmen.

GOPR0958

GOPR0959

GOPR0967

GOPR0973

GOPR0984Etter å ha kost oss med mat, juice og cupcakes var det klart for fotoshoot i sanddynene i Maspalomas. Det var utrolig fine lokaler og alle fikk mange fine bilder. De andre jentene hadde med flere skift, men når jeg kom hit var jeg så sliten at å skifte og ta masse bilder ikke var noe som fristet vedlig. Så det ble nok kun med det ene antrekket for min del. Men dagen var virkelig fin og vi avsluttet på en Sushi restaurant i Maspalomas. Dit har noen av oss planer om å dra tilbake til i dag, så tar litt bilder av det da.

Nå er det tid for å dra på stranda for litt soling og bildetakning. Håper dere alle får en fin dag hjemme! 

Del

10 Kommentarer

 1. 15. april 2015 / 11:52

  Takk for en super tur! Jeg koste meg masse 😀 Også så mange morsomme bilder du fikk! Ses på stranda <3

  • helene
   Forfatter
   15. april 2015 / 18:24

   Ligemåde fine deg <3 Haha, vi ses på balkongen! ^^

  • helene
   Forfatter
   15. april 2015 / 18:24

   Tusen takk skal du ha! Så bra dere liker å lese om det 😀

 2. 15. april 2015 / 12:31

  Så flotte og herlige bilder! Veldig kjekt å lese om turen deres. En flott gjeng med jenter <3

  • helene
   Forfatter
   15. april 2015 / 18:25

   Tusen takk, så søt du er! <3

 3. 15. april 2015 / 17:26

  Så herlige bilder! Ser virkelig ut som dere hadde en fin dag 🙂

  • helene
   Forfatter
   15. april 2015 / 18:26

   Vi hadde en strålende dag! Håper du også hadde det 🙂

 4. 15. april 2015 / 17:41

  Så kule bildene med go proen blir ☺

  • helene
   Forfatter
   15. april 2015 / 18:26

   Tusen takk Maria! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *