Change of plans

God morgen alle sammen! Det ble visst tidlig kvelden på oss i går. Vi hadde jo DE planene om litt vin på varandaen, før vi dro til Maspalomas for middag før vi skulle ut. Vell, vin og middag ble det, men når alle var ferdige med maten var det rett og slett ingen som var i stemning til noen «kveld på byen». Så da ble det så og si tidlig seng på alle man.

Jeg fikk også tatt tre bilder med kameraet mitt i går, yey! Haha, nei, det må nok erstattes når jeg kommer hjem. Jeg mener, det tar på for et kamera å bli brukt hver bidige dag, flere ganger om dagen, i hele fire år. Jeg ser jo sammenlignet med andre sine kameraer at min tar virkelig ikke av samme kvalitet lenger, og det er litt demotiverende i seg selv. _MG_5572

_MG_5575

_MG_5574Benedicte

Nå derimot er det tid for en tur på Amadores! Jeg, Christina og Kristina er de eneste som tar oss turen, men vi fant ut at det var noe vi hadde lyst til å få med oss i løpet av turen. Vi skal også filme litt diverse ting til den webserien vi på en eller annen måte prøver å sette sammen her nede. Så nok av ting har vi helt klart å styre med. Så jeg kan bare skrive under på at vi er hjemme igjen i Norge, før vi vet ordet av det. Men den tid, den «sorg»!

Ha en fin dag kjære, gode lesere! Og tusen takk for alle fine kommentarer dere legger igjen om dagen <3

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *