Amadores beach

I går var jo som sagt jeg, Christina, Kristina og Karolina på Amadores og vi angrer helt klart ikke på at vi tok turen dit. Vannet var turkist, sanda var så godt som hvit og solen stod høyt på himmelen. Vannet inne i denne lille bukten var litt vell kaldt for min smak og det holdt med å vasse litt i vannkanten for å kjøle seg ned. Vi spiste også en deilig lunsj på en av restaurantene ved stranden. Jeg måtte så klart bestille meg en skikkelig toat! Man kan jo ikke være i syden uten å ha spist en ordentlig toast.

IMG_8599

IMG_8660

IMG_8692

AmadoresI dag har vi tatt oss turen til Puerto Mogan for å gå på et marked. Det ble utsatt to timer seinere enn hva vi egentlig hadde planlagt ettersom noen er kraftig redusert etter gårsdagens festligheter. Gøy var det i går, men ettervirkningene har ikke vært noe særlig gøy! Men sånn er det jo.

Ha en fin dag videre alle sammen! 

Del

2 Kommentarer

 1. 17. april 2015 / 18:02

  Åå, flotte dere!! Håper dere har det helt fantastisk 😀

  • helene
   Forfatter
   19. april 2015 / 13:01

   Tusen takk søte deg 🙂 Vi hadde det helt vidunderlig! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *