A vacation to remember!

Tenk at denne gjengen var alle fremmede for meg for kun en liten uke siden! Og nå er vi blitt en så fin og sammenspleiset gjeng at ingen egentlig har lyst til at denne ferien skal ta slutt. Vi er en gjeng med mange forskjellige og sterke personligheter, men på en eller annen måte har det virkelig funket bra. Vi har hjulpet hverandre, vært her for hverandre og har blitt veldig glade i hverdandre på denne lille uken.

P4171756

P4171759

Vi planlegger allerede reunions og jeg kan ikke vente!! Men jeg må innrømme at det skal bli ganske deilig å komme hjem nå også. Komme hjem til senga og kjæresten min er nok det jeg gleder meg allermest til, men å komme hjem generelt skal egentlig bli veldig deilig. Det er jo som man sier, borte bra – hjemme best!

Jeg kommer forresten til å fortsette å poste litt bilder fra turen fremover i tid, ettersom jeg har tatt litt diverse bilder som jeg syntes er ganske fine og ønsker å dele med dere. Så at dette er siste innlegg i forhold til Gran Canaria behøver dere ikke å være redde for.

Har dere vært fornøyd med oppdateringene fra turen? 

Del

6 Kommentarer

 1. 19. april 2015 / 10:35

  Fine Helene <3 Håper du kom deg trygt hjem igår 🙂

  • helene
   Forfatter
   19. april 2015 / 12:59

   Du da! Jeg kom meg hjem trygt vettu, håper du gjør det samme 🙂

  • helene
   Forfatter
   19. april 2015 / 12:59

   Takk og ligemåde Christina! 🙂

 2. 19. april 2015 / 23:23

  Såå koselig å bli bedre kjent med deg, Helene! 🙂

  • helene
   Forfatter
   20. april 2015 / 10:20

   Utrolig koselig å bli kjent med deg også Kamilla! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *