Mulberry lily

God morgen alle sammen! I går hadde vi en utrolig koselig kveld for vi valgte å bestille middag på rommet. Vi hadde nemlig lyst på en rolig og koselig siste kveld sammen på hotellet. Så da boltret alle seg ute på varandaen med dynene rundt seg og maten på fanget. Haha, det var et morsomt syn egentlig. Men kvelden ble jo sein selv om vi var på hotellet, for noen av oss satt jo litt å skravlet, før vi så måtte rydde opp og så pakke alt i koffertene igjen. Men det var så verdt det, måtte tilbringe den siste kvelden sammen på en ordentlig måte, og det gjorde vi!

IMG_8947

IMG_8942

IMG_8955

Høye hæler – H&M
ØredobberBjørklund (sponset)
Kjole – Markedet i Puerto de Mogan
Veske – Mulberry Lilly (Lånt av Kristina)

IMG_8945

meDette ble gårsdagens middagsoutfit! Haha, hvorfor pynte seg når man kun skal ha en rolig kveld på hotellet? Jo, for jeg måtte jo stelle meg, og ta bilder før vi egentlig skulle ut å spise, men da vi kom tilbake var det takeaway som stod på planen i stedet. Men jeg fikk hvertfall prøvd den nye kjolen og sett hvordan den ble på!


Akkurat nå er vi ferdig med frokost og sitter i lobbyen og venter på å bli plukket opp av minibussen som ta oss med til flyplassen. Herlighet, vi skal hjem allerede, hvor fort har ikke tiden gått?! Men dere får hvertfall ha en fin lørdag! Min blir lang og slitsom, men det skal bli godt og komme hjem.

Ha en fantastisk dag! Hva syntes dere om det egentlig gårsdagens anntrekk?

Del

8 Kommentarer

 1. 18. april 2015 / 09:57

  Så søt kjole! 🙂 så bra at dere har kost dere masse på tur, det har vært gøy å se! God tur hjem! 🙂

  • helene
   Forfatter
   19. april 2015 / 13:00

   Tusen takk Rina! Vi koste oss masse 🙂

  • helene
   Forfatter
   19. april 2015 / 13:00

   Tusen takk skal du ha! 😀

 2. 18. april 2015 / 13:10

  Så fint! Hørtes virkelig ut som dere har hatt en fantastisk tur! Gleder meg til de siste oppdateringene når dere kommer hjem! Og ikke minst til web-serien 🙂

  • helene
   Forfatter
   19. april 2015 / 13:00

   Det hadde vi helt klart! 😀 Oppdateringer blir det flere av for å si det sånn! Og web serien er jeg minst like spent på som deg! 😛

 3. 20. april 2015 / 21:35

  Så søt den kjolen var. Den var veldig deg ☺

  • helene
   Forfatter
   21. april 2015 / 10:07

   Tusen takk Maria! Så koselig 🙂 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *