GUCCI GUILTY

I går da vi skulle hjem fra Gran Canaria var det ikke få av oss som gikk litt berserk på flyplassen. Jeg kom blant annet hjem med hele TO parfymer. Er det noe jeg aldri pleier å kjøpe noe særlig av så er det parfymer, og i går kjøpte jeg søren meg to stk. Også ble det en Milka Oreo sjokolade på Mathias, men det tels ikke helt syntes jeg. Under her ser dere den ene parfymen jeg kjøpte med meg. Den er fra Gucci, og det var Kristina som fikk meg hekta på den nede på GC. Jeg har en følelse på at denne blir en ny favoritt!

_MG_5603

_MG_5604Armebåndet og øredobbene er fra Coco.se og jeg syntes det er kjempekult. Jeg har allerede tatt i bruk et annet gullarmebånd fra dem og kunne ikke vært mer fornøyd. De har også noen utrolig kule Flashtattoos for dere som leter etter det. Jeg har lyst til å bestille noen derfra selv!

Hva er din favorittparfyme? 

 

Del

6 Kommentarer

 1. 19. april 2015 / 20:10

  Så fin header du har fått nå <3 Jeg ble også superfornøyd med smykkene mine fra Cocoo! Gleder meg til å bruke de 🙂

  • helene
   Forfatter
   19. april 2015 / 21:03

   Tusen takk Christina! <3 Det var jo selvfølgelig noen jeg ikke ble så fornøyd med, men sånn er det jo. 🙂

 2. 19. april 2015 / 21:00

  åå, nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte parfyme på vei hjem, haha. Utrolig fint armbånd du fikk <3

  • helene
   Forfatter
   19. april 2015 / 21:04

   Haha, ikke sant! Var sykt billig der, så burde du. Men du reiser jo med jobben innimellom gjør du ikke? Du har plenty med muligheter! 🙂

  • helene
   Forfatter
   20. april 2015 / 10:19

   Den lukter nesten alt for godt, vil spraye med den hele tiden! ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *