Puerto de Mogan

God dag alle sammen! Wow, jeg hadde aldri trodd det skulle bli så deilig å komme hjem til senga mi igjen. Og det at vi reiste i omrent 12 timer i strekk i går, gjorde det ikke mindre deilig å la hodet treffe puten da jeg kom hjem. Nå har jeg sovet godt og lenge og føler meg ganske uthvilt. Jeg har fått redigert mange bilder fra turen og planlegger innlegg som skal komme ut i løpet av uken. Seinere i dag kommer Mathias og jeg gleder meg til å kjenne armene hans rundt meg igjen. Nå derimot må jeg få ryddet ut av kofferten, ryddet rommet og stelt meg, så det er vell egentlig bare å sette i gang.

P4171719 PicMonkey Collage P4171712

Kjole – BikBok    KimonoKappahl (sponset)    Sko – Birkenstock    Veske – Primark

Her ser dere noen bilder Christina tok av meg den siste dagen vi hadde på Gran Canaria. Vi var i havnebyen Puerto de Mogan, og vi skulle alle ønske at vi hadde dratt hit en gang tidligere i uken. For det var så idyllisk og fint der. Jeg kan helt klart skrive under på at det var denne plassen som gjorde mest vondt med tanke på at jeg ikke hadde kamera. Jeg hadde lyst til å knipse bilder av alt, akkurat som alle de andre gjorde. Men jeg får heller låne og lagre bilder som de andre har tatt. Må jo ta vare på minnene jeg og!

Håper dere får en fin søndag! 

Del

3 Kommentarer

 1. 20. april 2015 / 08:10

  Nydelige bilder. Det var sykt masse fint å ta bilder av i Puero Mogan ☺

  • helene
   Forfatter
   20. april 2015 / 10:20

   Tusen takk! Det var alt for mye fint, så håper på å dra tilbake dit en gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *