Colorful

Jeg må ærlig innrømme at trening ble det ikke så alt for mye av på Gran Canaria. Men jeg måtte bare vise dere denne tøffe treningstightsen fra Kappahl. Jeg forelsket meg i den fra første stund og har allerede brukt den på flere treningsøkter. Den sitter godt og er veldig fleksibel, akkurat som en treningstighst bør være. Man trenger ikke å gå på diverse sportsbutikker for å få tak i ordentlig treningstøy. Jeg skal helt klart følge med på det utvalget hos Kappahl fremover også! Det er nemlig allerede en treningsshorts som står på ønskelisten min derfra.

IMG_8880

IMG_8882

IMG_8886Sports bh – Victorias Secret   TightsKappahl (sponset)    Sko – Foot Locker

 I dag står det litt av hvert på planen. Jeg må få lastet opp alle videoene fra turen til femelle slik at det blir satt sammen, jeg må også filme en intro, jobbe med matte og blogg før så og trene. Jeg har mye på agendaen som MÅ være gjort i dag, så da er det vell egentlig bare å få satt igang! Jeg vet hvertfall at jeg har fått den beste starten på en ny uke, og jeg håper at resten av den blir like bra. Ikke minst så håper jeg dere fine lesere får en fin start på uken.

Ps. I løpet av uken blir det også lagt ut en Giveaway her på bloggen, så stay tuned! 

Del

4 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   20. april 2015 / 12:47

   Tusen takk, du er så søt! 🙂

  • helene
   Forfatter
   20. april 2015 / 15:13

   Tusen takk, digger den selv! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *