Mer glansfyllt hår? Tjah..

Sponsede produkter

God dag alle sammen! I dag fikk jeg sovet ordentlig ut etter ferien, noe jeg ikke har hatt tid til etter jeg kom hjem. Så å gjøre det var fantastisk deilig og uthvilende! Nå etter jeg har fått publisert dette innlegget tenker jeg å lage meg en deilig smoothie og sette meg ned med litt matte. Værste faget, men greit å ha det overstått! Trening, soling og filming er også noe som står på dagens agenda, så det er nok å gjøre for å si det sånn. Men kanskje jeg skal gå over til det dette innlegget egentlig skulle handle om!


Før avreise til Gran Canaria fikk vi en svær eske i posten hver fyllt med hårprodukter fra to serier Schwarzkopf selger for øyeblikket. Ettersom det var så mange produkter kunne jeg ikke ta med meg alt, men jeg tok med meg denne serien dere ser på bildet under, GLISS MILLION GLOSS. Denne serien er for å gi et nordisk hår glans.

_MG_5590

_MG_5595

Jeg må ærlig innrømme at jeg syntes den funker delvis mot glansen, men lukten av den er egentlig litt tvilende. I starten syntes jeg den luktet helt greit, men etterhvert så var det noe ved den som gjorde at jeg begynnte å stusse litt. Og når vi jentene på Gran Canaria snakket litt sammen kom vi frem til at før den ble tatt i håret luktet det egentlig litt mann.. Det var selvfølgelig ikke slik lukt når det var ferdig vasket, men det gjorde jo at dette trakk litt ned.

Jeg brukte den annenhver dag nede på Gran Canaria og jeg fikk prøvd dem ut en uke. Dette pleier å være nok til at jeg merker forandringer på håret mitt. Men de store forandringene merket jeg ikke. Det ble ikke tørrere som håret mitt gjør med mange shampoer, men det ga heller ikke så alt for mye glans. Det var først når jeg tok i en olje jeg skal skrive om seinere jeg virkelig ble slått i bakken! Så om du er ute etter noe jeg ble skikkelig fornøyd med så er det bare å stay tuned!

_MG_5594

_MG_5591

Om du ønsker å lese mer om denne shamposerien er det bare å gå inn her. Jeg vil ikke anbefale denne på det sterkeste, men det er en helt grei shampoo som gjør det den skal, nemlig å vaske håret og tilføre litt glans! Er du nysgjerrig så syntes jeg du burde prøve den, husk at alt hår reagerer forskjellig og at denne kanskje ikke funket så alt for bra på meg. Det kan godt hende den gjør underverker på håret ditt! Prøv den selv, og la meg høre din mening om den.

Har du prøvd denne shampoen? Har du noe å anbefale for å få glans?

Del

6 Kommentarer

 1. Lotte
  21. april 2015 / 11:29

  OMG what, ser jeg ENDELIG en ærlig omtalte om et produkt, 10x hurra for deg <3 bra,fortsett sånn 😀 🙂

  • helene
   Forfatter
   21. april 2015 / 12:52

   Det er jo viktig å være ærlig, hvis ikke mister dere lesere troverdigheten til meg, og det er helt klart det siste jeg ønsker! <3 Ærligheten varer lengst! 😀 Ha en strålende dag fine deg 🙂

 2. 21. april 2015 / 13:15

  Heilt enig, det lukta virkelig mann av dei produkta!! Men dei lilla dufta godt då 🙂
  Ser du og har tatt bilder med barnebassenget? hihi, det gjorde eg og..

  • helene
   Forfatter
   21. april 2015 / 13:56

   Det gjorde det! Fysj! Lilla lukta kjempe godt og var helt fantastisk med håret! 🙂 Hihi, tror kanskje ikke vi var alene om å ta noen bilder der! ^^

 3. 21. april 2015 / 14:44

  Jeg likte også den lilla best. 🙂 På extensionsene mine var den faktisk ganske god. Men den blå var bare sånn – ja som du sier – tjah…

  • helene
   Forfatter
   21. april 2015 / 15:09

   Hehe, godt det ikke bare var meg som fikk den opplevelsen! 🙂 Lilla var så god at den skal få et eget skryteinnlegg av meg! Tihi 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *