Off-white, black and gold

Først vil jeg bare komme med en liten kommentar på det forrige innlegget. Jeg syntes det er fælt at lesere reagerer på at det faktisk kommer en oppriktig mening fra en blogger, det jeg mener da er at det er dumt så mange bloggere ikke er ærlige. Jeg kunne aldri vært noe annet enn ærlige med dere lesere og sier det jeg virkelig mener. Liker jeg et produkt så forteller jeg om det, men liker jeg det ikke så forteller jeg det også. Jeg syntes det er viktig med ærlighet for at leserne skal ha troverdighet til meg. Jeg vil bare få frem at dere vil aldri få noe annet av meg enn min ærlige mening, slik at dere er klar over dette!

IMG_8511

IMG_8515

Maspalomas

Kjole og jakkeDryLake (sponset    VeskeKappahl (sponset)    Ringer og sko – Primark

IMG_8522

IMG_8533

Bildene er tatt av fineste Kristina.

En av de siste kveldene brukte vi igjen i Meloneras. Vi måtte bare tilbake hit for å ta noen antrekksbilder og for nok en deilig  matbit langs promenaden.Drakten var det egentlig ikke jeg som fikk, det var Karolina, men den var litt for stor for henne. Og når den da passet meg perfekt var det ingen tvil om hvem den skulle bli med hjem. Ah, jeg savner virkelig de seine kveldene med de herligste jentene. Vi nøt virkelig livet på tur altså! Hadde det ikke vært for at det går så mye penger hadde jeg lett dratt tilbake med alle sammen med en gang.

Hva syntes dere om settet fra DryLake? Håper dere er klare for kun ærlige meninger! 

Del

6 Kommentarer

 1. 21. april 2015 / 18:40

  Nydelig antrekk, og vakre du!! <3

  • helene
   Forfatter
   21. april 2015 / 18:42

   Tusen takk fine deg <3 Du er herlig! 🙂

 2. 21. april 2015 / 21:38

  Nydelig antrekk! Elsker skoene – så kule! 😀

  • helene
   Forfatter
   21. april 2015 / 22:45

   Tusen takk! Jeg er veldig fornøyd med dem selv, litt høye, men jeg digger dem 😀

  • helene
   Forfatter
   21. april 2015 / 22:44

   Tusen takk skal du ha! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *