Sanddynene i Maspalomas

Dette er det aller siste antrekket jeg har å publisere fra Gran Canaria.. Jeg tok  ikke like mange antrekk som alle andre, men jeg har helt klart slått min egen rekord når det kommer til antrekksbilder i løpet av en måned, eller til og med en uke! Det var bare så mye lettere der nede. Vi fant nye locations hele tiden som passet til antrekkene våre. Vi hjalp hverandre med bilder og visste litt hva de man tok bilde av ville ha. Det var liksom så lett! Jeg gleder meg allerede til neste onsdag da jeg skal til Oslo for å møte Kristina, da blir det herlig outfitbilder igjen, yey!

IMG_8304

IMG_8309

la dunas

Kjole og veske – Primark     Sko – H&M

IMG_8316

 

IMG_8319

IMG_8322

Grunnen til at jeg skal innover til Oslo er fordi jeg og Kristina skal på Fashion night eventet. Vi skal også kose oss på en deilig piknik og outfit-shoot før eventet starter. Så det gleder jeg meg masse til. Gjett om vi har alt planlagt da! ^^

Nå skal jeg straks ut døra igjen for jeg og Mathias skal ut å spise. Vi skal feire to ting, nemlig det at han hadde bursdag forrige uke og det at vi har «jubileum» neste uke! Så det blir nok koselig. Kjenner jeg han rett så retter nok han snuta fort mot Kverneriet, han bare elsker de burgerne deres, haha!

Dere får ha en fin kveld! Dere liker outfit innlegg sant? Dere vil ha mer av det?

Del

4 Kommentarer

 1. 22. april 2015 / 18:31

  Fiine du!! 🙂
  Kos deg masse i kveld!!

  • helene
   Forfatter
   22. april 2015 / 21:57

   Du da <3 Jeg har kost meg masse, håper jeg du også har 🙂

  • helene
   Forfatter
   22. april 2015 / 22:09

   Tusen takk 😀 Ha en fin kveld! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *