Time for a change!

Good morgen! Jeg er klar for en ny og fantastisk dag, og ja, jeg vet denne dagen skal bli bra. Jeg har startet den med litt styrke nå på morningen, og nå sitter jeg og koser meg med smoothie og under-eyepads mens jeg blogger. Ahh, livet som privatist as! haha, neida, så fort jeg har fått publisert dette innlegget er det bare å stupe rett i matebøkene. Ikke at jeg får sitti der i mange timer, men noe er jo bedre enn ingenting. Jeg skal nemlig etterhvert til byen for å møte Selma, før jeg så har negltime i byen fra kl 14:00-16:00.

_MG_5379

Grunnen til at negltimen(e) varer så lenge er at jeg skal faktisk prøve å ha litt forlengelse. Ikke sånn alt for mye, men sånn at det blir super fint! Hehe, jeg har også forelsket meg veldig i hvite negler om dagen, men har også lyst på et hint av gull på noen av neglene. Får se hva vi kommer opp med! Forrige gang fikk jeg kun fransk gel rett på neglene mine, men nå er jeg klar for litt lengde. Håper dere får en strålende dag!

Jeg har forresten fått skaffet dere en ny rabattkode dere kommer til å elske! Så stay tuned tomorrow.

 

Del

2 Kommentarer

 1. 22. april 2015 / 10:13

  Jeg elsker dette dekselet, jeg tittet på et lignende fra Gant i fjor sommer og jeg angrer såå på at jeg ikke kjøpte det.

  • helene
   Forfatter
   22. april 2015 / 10:21

   Det er kjempe fint, men for å koste så mye så får det egentlig alt for fort stygge riper! Så jeg kunne egentlig klart meg fint med et billigere deksel som ikke fikk så stygge riper 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *