A golden stripe

Sponset behandling, men ærlige meninger! 

Ah, jeg aner ikke hva det er, men jeg er helt skutt. Kun én dag med fullt av planer og jeg er ødelagt dagen etter.. Frustrerende, for det går ikke bare utover meg, men også alle rundt meg! Jeg har en liten følelse på at pollenallergien min spiller en ganske stor rolle ettersom jeg er skikkelig allergisk. Men det får så gå, for jeg kan ikke bare ligge på senga og syntes synd på meg selv heller.

Det gjorde jeg hvertfall ikke i går! I går var dagen fullbooket og det var en fantastisk fin dag! Jeg dro jo til byen for å møte Selma, vi satt da i parken en liten stund og pratet litt om alt og ingenting, okei mest om russetiden som er rett foran oss. Men ikke lenge etter jeg hadde møtt henne måtte jeg løpe avgårde til en negltime jeg hadde hos LCN nailbar på farmandstredet.

_MG_5627

_MG_5630

_MG_5631

Jeg kom til de herlige jentene i nailbaren med et ønske om hvite negler men noen gulldetaljer på. Og gjett om jeg fikk det! Jeg kunne virkelig ikke blit mer fornøyd. Jeg fikk forlengelse av neglene, så et par hvite lag, før en gullstripe ble dratt over neglen. Det ble akkurat som jeg så for meg, enkelt og tøft. Til og med han som fikk håndmassasje ved siden av meg syntes det ble kult!

_MG_5633

_MG_5635Hos LCN nailbar kan du komme med så og si alt av ønsker, som hun ene sa «Det er kun fantasien som setter grenser». De setter ikke bare på negler hos LCN, du kan få mange forskjellige typer behandlinger. Håndbad med en mykgjørende scrub, filing og klipping av neglbånd osv osv. Jeg satte sist på kun fransk gel, men tok denne gangen forlengelse med farge. Jeg er utrolig fornøyd, det tar bare litt tid å vende seg til den nye lengden. Jeg må også se litt hvordan det funker med den lengden på jobb, hvis ikke blir det nok å pusse litt ned på størrelsen neste gang, men det er noe jeg velger å se an!

Om du ønsker å bestille time hos LCN nailbar på farmandstredet kan du ringe 467 45 976 eller sende mail til farmandstredet@lcnnailbar.no

Del

7 Kommentarer

 1. 23. april 2015 / 10:37

  utrolig kult det ble! fine bilder også 🙂

  • helene
   Forfatter
   23. april 2015 / 10:52

   Tusen takk! 🙂 AH, det er så koselige med slike tilbakemeldinger! <3

 2. 23. april 2015 / 12:47

  Så fine de ble 😀 Jeg elsker å ha den formen og lengden på neglene, selvom det er litt irriterende å skrive på macen, hehe! Hvite negler er så lekkert, spørs om jeg kanskje går for det neste gang også <3

  • helene
   Forfatter
   23. april 2015 / 12:58

   Tusen takk! 😀 De er drit lekkre, er bare det at kundene på cafeen kan reagere på at de er så lange! :/ Ahh, hvite negler føler jeg er et must akkurat nå! <3

  • helene
   Forfatter
   23. april 2015 / 21:56

   Tusen takk skal du ha! Gøy at dere liker bildene mine nå 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *