Videoblogg: Gran Canaria

Hvis dere leser bloggene til noen av de andre som var med til Gran Canaria har dere kanskje fått med dere at de det siste døgnet har lagt ut et filmklipp fra turen. Jeg filmet jo veldig mye på den turen og bestemte meg fort for å gjøre som jeg har gjort på nesten alle ferier de siste årene, å lage en minnefilm fra turen. Det virket som de fleste ble fornøyd med arbeidet mitt og har derfor delt de på sine egne blogger. I dag tenkte jeg å gjøre det samme, og jeg håper den faller like godt i smak som den gjør hos meg! Dette er altså en liten hjemmelaget teaser for webserien som skal komme ut på femelle.

Videoen har faktisk blitt sett allerede over 300 ganger på et døgn, og det er helt klart en ny rekord for min del. Men det kan jeg nok takke bloggkollegaene mine for, ettersom de har delt den rundt! Jeg har holdt på å ordne med klippene til webserien i mange dager nå og gleder meg til alt er overført og levert til femelle. Jeg er heldigvis ikke den eneste som har sitti mye med dette, men uansett skal det bli godt å komme ordentlig tilbake til rutinene igjen!

Ha en fin dag videre kjære lesere! Fortell meg hva du syntes om kortfilmen?

Del

2 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   26. april 2015 / 11:26

   Tusen takk fine deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *