Black, white and blue!

Innlegget inneholder sponset produkt

Gooooood morgen alle kjære fine og trofaste lesere! I dag er det nok en gang mandag og jeg er veldig klar for alt denne uken vil bringe. Jeg sitter hvertfall nå med dagens smoothie ved siden av meg og satser på den beste starten på dagen. Jeg tror dette blir en utrolig bra uke og jeg gleder meg til å sette ordentlig i gang med den. Jeg har planer med Mathias i morgen, Kristina på onsdag, torsdag er det natt til 1. mai og når jeg er russ er det vell nærmest obligatorisk å dra ut, lørdag jobber jeg og søndag har jeg planer med Elise. Så kan trygt si at uken er stappa og jeg gleder meg til alt sammen!


Jeg har fått ladet skikkelig opp i løpet av helgen og føler meg mye bedre. Energien og ikke minst inspirasjonen er igjen på topp, og ingenting er bedre enn det. Jeg hadde egentlig lyst til å begynne å blogge igjen i går, men fant ut at jeg skulle samle alt jeg hadde og virkelig gjøre en god jobb når jeg kom tilbake i dag. Jeg tok hvertfall outfitbilder til dere i går, så litt bloggarbeid ble det jo!

IMG_5646

PicMonkey Collage

IMG_5657

Klokken dere ser på bildene har jeg fått sponset av Klokker.no og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg har nesten brukt den hver dag siden jeg fikk den! Den er enkel og klassisk, og ikke minst – akkurat passe til et lite håndledd som jeg har. Jeg sliter gjerne med at klokker ser for store ut når det kommer til håndleddet mitt, men ikke denne klokken. Klokken er av Carrie Taylor og jeg digger den! Dere kan finne den HER.

IMG_5685

blå skjorte

IMG_5674

Skjorte & sko – H&M    Bukse – Bikbok    Klokke – klokker.no    Solbriller – Rayban    Veske – mammas klesskap    Leppestift – YSL

IMG_5689

IMG_5693Nå tenker jeg å catche opp på sosiale medier som jeg har stengt ute hele helgen, og drikke opp smoothien min før det blir en treningsøkt som står for tur. Jeg er virkelig (endelig) kommet inn i en god rutine med maten igjen, så da er det på tide å komme inn i den gode treningsrutinen igjen. Det gir hvertfall en enda bedre start på denne strålende mandagsmorningen.

Håper dere får en fin start på uken dere også, så hører dere mer fra meg seinere! 

Del

7 Kommentarer

 1. 27. april 2015 / 11:20

  Hørtes smart ut med en «offline» helg, så bra at du har fått ladet opp 🙂 Lykke til på trening, og god mandag!

  • helene
   Forfatter
   27. april 2015 / 12:20

   Det hjalp virkelig! 😉 tusen takk, ha rn strålende mandag!

  • helene
   Forfatter
   27. april 2015 / 12:20

   Tusen takk søte deg! 🙂

 2. 27. april 2015 / 11:57

  Så utrolig fint! Håper du har hatt en fin og avslappende helg <3

  • helene
   Forfatter
   27. april 2015 / 12:21

   Tusen takk, du er så søt! <3 jeg har hatt det veldig bra, håper du har det samme 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *