To Die For Swimwear

Våren er her for fullt, det merker hvertfall vi allergikere, og snart er det sommeren som står for tur. I den sammenheng har jeg vært i kontakt med ToDieFor Swimwear og skaffet dere en egen rabattkode dere kan bruke når dere kjøper bikini hos dem. Jeg syntes de har mange fine bikinier og jeg liker spesielt godt Dive in Neoprene kolleksjonen deres (som dere ser bilder av under). Lurer på om ikke jeg må bruke koden selv og få sendt hjem en av de altså! Og vet dere hva? Det som er så greit med denne rabattkoden er at selv om du kanskje ikke har pengene akkurat nå, – så varer koden helt til 23 mai!!

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 18.08.10 Skjermbilde 2015-04-23 kl. 18.09.02Den oransje – HER    Den rosa – HER

Jeg skulle vell nesten ønske at jeg hadde fått kontakt med ToDieFor Swimwear før avreise til Gran Canaria, men sånn er det. Nå kan jeg hvertfall få skaffet dere en rabattkode slik at dere kan få kjøpt inn årets bikinier. Eller har dere startet å hamstre fra butikkene enda? Jeg har det også jeg da, men en ToDieFor er man rett og slett nødt til å ha i klesskapet altså! Og når vi først hadde tatt en svipp innom Gran Canaria, tenkte jeg at jeg kunne slenge med traileren/teaseren til webserien som skal komme ut i løpet av mai.

[evp_embed_video url=»http://femelle.no/video/femellebloggerne-teaser.mp4″]

Fristet det ikke å kjøpe seg en bikini og bestille årets sydenreise nå, så vet ikke jeg! Hvis dere ønsker å bruke rabattkoden jeg har skaffet til dere, så er det «TODIEFORHELENE«. Om du skal kjøpe deg en bikini fra dem, gi meg gjerne en lyd. Gøy å vite at folk bruker koden når jeg jobber for å få den til dere!

Håper dere setter pris på denne muligheten!

Del

4 Kommentarer

 1. 27. april 2015 / 16:31

  åh, de er såå fine !

  • helene
   Forfatter
   27. april 2015 / 16:45

   De er superfine!! 😀

 2. 27. april 2015 / 22:45

  så gøy med rabattkode! Har veldig lyst på en av disse selv, så blir nok til at jeg klikker hjem en fin, ny bikini 😀

  • helene
   Forfatter
   27. april 2015 / 22:54

   Ahh, ja det er vanskelig å motstå! Gleder meg til å høre hva du syntes om dem 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *