Mislykket prosjekt

Huff, søndag formiddag hadde jeg store planer om å få en ny favoritt smoothie. Nemlig en sunn og grønn smoothie. Men noen favoritt ble det nok ikke… Ettersom jeg ikke hadde alle ingrediensene ble det ikke like mye kontraster til avocadoen som jeg hadde håpet på. Jeg liker avocado, men når det føles ut som jeg drikker ren avocado blir det litt i meste laget. Hadde jeg hatt oppi mer mango enn jeg hadde, og i tillegg hatt ananas tilgjengelig, hadde nok det kanskje gjort susen, men den gang ei.

_MG_5642

green and healthy

Om dere har noen gode grønn-smotthie oppskrifter, så må du gjerne dele den med meg! Er ute etter den perfekte kombinasjonen. Så langt har jeg ikke klart å finne den, så nå snur jeg meg mot dere, og håper dere har noen gode oppskrifter. I am ready!


Det ble nok derfor min vanlige smoothie til frokost i dag og. Det gir en så god start på dagen når man har smoothie. Nå etterhvert skal jeg dusje og stelle meg før jeg må en tur til byen. Jeg må nemlig avgårde å kjøpe mascara.. Jeg aner ikke hvor lenge siden det er jeg kjøpt mascara, hvertfall nesten et år! Jeg må nemlig ta en pause fra vippeextensionsene mine, jeg kan forklare mer om det i et annet innlegg. Men dermed må mascara handles inn til jeg får satt på nye vipper den 15. mai. Gleder meg allerede! Seinere i dag skal jeg også bort til Mathias, det er en litt spesiell dag for oss i dag, og da er det koselig å tilbringe tiden sammen. More about that later, nå må jeg spise og stelle meg.

Vi blogges!

Del

8 Kommentarer

 1. 28. april 2015 / 10:56

  Jeg trenger også den perfekte grønne-smoothie oppskriften.. Du får dele den med oss hvis du finner en oppskrift:-) Selv er jeg helt hekta på blåbær, med jordbær, mango, eplejuice og vaniljekesam.

  • helene
   Forfatter
   28. april 2015 / 13:33

   Det skal jeg helt klart gjøre! Ah, det hørtes jo godt ut det og da! 😀

  • helene
   Forfatter
   28. april 2015 / 13:34

   Hehe, nei det var det da 😉 ah, da skal jeg prøve den neste gang, takk skal du ha! 😀

 2. 28. april 2015 / 12:26

  på joe & the juice har de hvertfall en juice med avokado, eple og sitron, det er en supergod kombo !

  • helene
   Forfatter
   28. april 2015 / 13:34

   Spennende, skal til Oslo i morra så kanskje jeg skal prøve den da! 😀

 3. 28. april 2015 / 20:51

  Du trenger 1 hel mango, saften av en halv lime, 2 ss kesam lime og litt appelsinjuice! (jeg er ikke så glad i avokado, men legg til det om du vil ha den grønn istedet for gul).

  • helene
   Forfatter
   28. april 2015 / 21:37

   uu, dette hørtes godt ut! 😀 Det må jeg helt klart prøve ut i morgen tidlig! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *