Take care of the love

Dagen i dag har virkelig gått som en vind, noe jeg tror morgendagen også vil gjøre! Jeg og Mathias har gått en tur på teie, vi har sitti ute og solt oss, spist middag og sett film. Litt sånt vi stadig gjør innimellom, men dagen i dag var likevell litt spesiell ettersom vi har vært sammen i 3 ½ år! Hehe, vi gjør sjeldent noe spesielt ut av slik, men hel og halvårs jubileum liker vi å tilbringe sammen. Ta vare på kjæreligheten u know! haha. Under her er et par snapshots fra dagen, tok også outfitbilder til dere, men det får komme en annen gang. 

IMG_5741

Haha, han liker å finne frem den gamle trompeten innimellom!

IMG_5737

Jeg vet det ble en litt vell sein oppdatering på dere i kveld, men kom ikke hjem før omtrent en timesiden. Og å redigere bilder og skrive tar litt tid før innlegget faktisk er ute. Så nå er det litt mat som står på planen før det er rensing og vask av ansiktet og en deilig seng som står for tur. Må lade opp til en koselig dag i Oslo i morgen!

Ha en fin kveld videre! 

Del

2 Kommentarer

  • helene
   Forfatter
   30. april 2015 / 10:40

   Tusen takk skal du ha! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *