Off to Oslo!

God onsdagsmorgen alle sammen! Har dere hatt en fin uke så langt? Jeg håper det. Nå sitter jeg nok en gang med smoothien min ved siden av macen mens jeg skriver et blogginnlegg.. Er et eller annet med rutiner altså! Men hvertfall så har jeg litt å gjøre i de små timene før jeg sitter på toget innover mot Oslo. Jeg skal ta toget innover allerede kl 12.59 og ser at jeg begynner å få litt smådårlig tid. Men viktig å ta det med ro også, ikke stresse hele tiden. Dermed har jeg stelt og ordnet meg slik at jeg kunne ta noen bilder til dere før jeg dro, er jeg ikke snill?

IMG_5762

IMG_5766

Outfitbilder er det Kristina som skal ta av meg seinere i dag. Aw, jeg gleder meg så til å se henne igjen. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi har snakket sammen hver dag siden vi kom hjem fra GC. Vi har virkelig blitt gode venner, noe jeg er utrolig glad for. Vi skal i dag kose oss med sushi, makroner og annen god mat på Akershus festning, vi skal ta outfitbilder av hverandre og bare kose oss før det er tid for Fashion night eventet. Blir en koselig og minnerik dag!

Kos dere masse i dag fine lesere, så blir dere oppdatert med et forhåndsskrevet innlegg seinere! 

Del

7 Kommentarer

 1. 29. april 2015 / 16:01

  Så utrolig gøy, kos dere masse! <3

  • helene
   Forfatter
   30. april 2015 / 10:41

   Det gjorde vi virkelig! 😀 Håper du hadde en fin dag du også! 🙂

 2. 29. april 2015 / 19:37

  Å, det høres kjempe koselig ut!! 🙂

  • helene
   Forfatter
   30. april 2015 / 10:41

   Det var det også! 🙂 Håper du også hadde en fin dag!

 3. 29. april 2015 / 20:48

  Så utrolig koselig! Håper dere koser dere mye <3 😀

  • helene
   Forfatter
   30. april 2015 / 10:40

   Vi storkoste oss! 😀 Håper du hadde en fin dag du og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *