Produktanmeldelse

Håper dere alle har hatt en fin dag så langt! Nå tenkte jeg å ha en aldri så liten produktanmeldelse på produktene dere ser på bildene. Alle produktene er sponset, men alle meningene er som sagt tidligere helt og holdent mine. Tillit er viktig i mine øyne, og det håper og tror jeg det er hos dere også. Så når det var avklart så er det vell egentlig bare å sette igang!

IMG_9407

Betakaroten fra Good for meJeg har brukt betakaroten tidligere, grunnen til det er at jeg sjeldent blir brun uten, og i så fall tar det hele sommeren. Men med betakaroten får jeg litt fortgang i prosessen. Jeg har prøvd litt forskjellige, men jeg må ærlig innrømme at jeg aldri har hatt noen som har funket så greit som disse. Vi fikk dem jo dagen vi reiste dit, så om det var bare den eller om det var kombinasjonen av den og den jeg brukte før reisen vet jeg ikke. Men fornøyd er jeg hvertfall, for fargen har heller aldri vart så lenge og så godt med noen annen betakaroten! Denne skal helt klart brukes i sommer og!  Og du? Om du er førstegangskune kan du kjøpe en boks for kun 99 kr, og du finner dem HER.

IMG_9409

Gliss Daily oil elixir (den oransje): Jeg har ett ord «WOW!». Jeg brukte denne for første gang på turen rett før vi skulle ut å spise og jeg var frelst fra første øyeblikk. Jeg har brukt den i både tørt og hånduktørket hår, og det funker like bra. Jeg føler faktisk at håret får litt mer glans av denne om jeg tar den i håndtørket hår, og når jeg tok den i tørt hår fikk den litt mer form og ble mykere. Jeg elsker den rett og slett, og det fra første stund! Så jeg anbefaler dere virkelig å prøve den. Dere kan lese mer om den HER.

IMG_9410

Så totalt sett så kan jeg absolutt anbefale både betakaroten fra Good for me og Gliss daily oil elixir fra Schwarzkopf!  Jeg har også fått meg en ny god favoritt blant shampo-kategorien, er dere interessert i å høre mer om det så gi meg et lite vink! haha, eller en kommentar, funker det og. Nei nå syntes jeg dere skal nyte resten av dagen, det vet jeg helt klart at jeg gjør, uten problem! Ha en fin kveld. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *